Vilken underbar kväll

Åh, sådana här dagar vill jag ha varje dag, sol, bad och mys i trädgården. Goa vänner på grill, lite hammock-gung och några rundor kubb.

Vi fick en superfin bok i midsommarpresent om grillning, den innhåller allt, såsom grillade tillbehör, marinader, kalla såser, grillade efterätter, ja en massa smaskens. Så vad passade bättre än en massa nya smaskigheter från nya boken =0) Pär rullade fram stora grillen och ikväll bjöds de på:
hemmagjord potatissallad med färskpotatis, pesto, oliver, kapris, salladslök och rödlök, en färskostsås med pesto och persilja, vitlökssås, grillat vitlöksbröd, baconlindad färsk sparris, grillad halloumi, fläskfilé med steakhouse rubb, honungsmarinerade grönsaker (salladslök, späda morötter, zucchini, paprika) och till efterrätt mjölkchoklad yoghurt med honung och limemarinerade jordgubbar. Och som vanligt en hink med massa is så ölen och läsken hölls kall, nice!

Familjen Gustafsson/Lennartsson anlände vid en kvart i fem, de va en svettig pappa som glatt avnjöt en kall i gröngräset, mamma frida va fräsch som vanligt och Edvin lite badsugen, Gina busade loss med Hugo och alla var glada. En sann lilllördag i ordets rätta bemärkelse. Buspojkarna badade i Viggos lilla pool :0) Vi invigde också nya solskyddstältet, bra skit.



Sen brassade vi på grillen och åt en massa god mat, all mat blev väldigt lyckad, kul när man provar något nytt och de blir bra, bra bok helt enkelt!






Grillmästarn ♥

Efter mat och dessert va vi tvugna att aktivera oss litet, så efter grillning kommer kubb, är de inte så?!

De blev killarna mot tjejerna och vi åkte på stor-däng! Tre förluster på raken, illa men väldigt roligt ändå. De blir ju också mycket bättre stämmning i lägret när grabbarna får vinna, inte lika tjurigt liksom ;0)

Mer sådana här kvällar.... gärna varje dag, eller nästan i alla fall. Tack kära vänner för en guldkväll!

Kommentarer
Postat av: Frida

Åå va fint du skriver om oss. De e vi ska tacka för kalaset. Ja, kalas va de verkligen. Den menyn o de smakerna e något utöver de vanliga. Vi kände oss riktigt omhändertagna o bortskämda, nästan som kungligheter. Ingen överdrift alls. De blir svårt o slå. En grillad me bröd kommer inte långt. Vi får väl se om vi vågar bjuda igen :)

Vi kände oss så glada när vi gick hem. En utomordentligt trevlig kväll. Tack kära vänner.

Kram.

2011-06-29 @ 23:13:36
URL: http://fridamajliz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag älskar en grillad med bröd! (om det finns senap?)

2011-06-29 @ 23:39:31
Postat av: Frida

Haha, lyx me senap har vi inte här på Mollbergsgatan :P

2011-06-30 @ 22:14:23
URL: http://fridamajliz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sa vi inte igår att grillkorv är rejält underskattad :0)Bjuds de på körv så kommer vi, med senap ;0)

2011-06-30 @ 22:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0