Jordgubbar är gott!

Viggo testade jordgubbar för ett tag sedan, ingen hit tyckte han. Idag testade vi igen och nu är de smaskens :0) Så idag har vi smaskat jordgubbar i trägårn å så har de badats, lekits och vilats en del. Viggo har sovit både lunchluren och eftermiddagsluren ute i soltältet, funkar kanon.

Imorse knallade vi ner till mitt jobb, jag va tvungen att fixa till en grej som jag skickat till tryckeriet men som inte riktigt blev som den skulle, men de va lätt fixat. Vi fuskade lite och tog bussen hem, nya bussen. Himla fin buss faktiskt, har aldrig tänkt på de förut, trodde väl hellre aldrig att jag skulle göra de men de va fräscht och svalt, najs! Viggo tyckte me de va en upplevelse att åka buss idag, han va väldigt fascinerad av stoppknappen :0) Sen pinnade vi hem till farfars trädgård och där blev vi hela dagen. Pärsson och Hugo kom hem på lunch, Pär åkte iväg men Hugo stannade kvar. Han har mest legat och slappat i skuggan, tror han längtar till stugan. Pär kom igen efter jobbet, vi röjde lite och klippte av gräset, för i helgen kommer han hem, gubben, så nu får vi nöja oss med balkongen igen. Fast inte så länge, för på onsdag åker vi till Falkenberg, jippie!

Dagen i bilder:


Mamma, de här är en jordgubbe, bara så att  du vet!


Jordgubbar går att äta.


De kan va lite knepigt att få in hela i munnen på en och samma gång.


De kan va lite sura ibland, men goooda


Rester


Badppojken


Viggo gillar verkligen att bada å plaska


Såhär glad blev han när de va dags att gå upp :0)


Skriken ekade mellan husen på John Erikssonsgatan...

Vilken underbar kväll

Åh, sådana här dagar vill jag ha varje dag, sol, bad och mys i trädgården. Goa vänner på grill, lite hammock-gung och några rundor kubb.

Vi fick en superfin bok i midsommarpresent om grillning, den innhåller allt, såsom grillade tillbehör, marinader, kalla såser, grillade efterätter, ja en massa smaskens. Så vad passade bättre än en massa nya smaskigheter från nya boken =0) Pär rullade fram stora grillen och ikväll bjöds de på:
hemmagjord potatissallad med färskpotatis, pesto, oliver, kapris, salladslök och rödlök, en färskostsås med pesto och persilja, vitlökssås, grillat vitlöksbröd, baconlindad färsk sparris, grillad halloumi, fläskfilé med steakhouse rubb, honungsmarinerade grönsaker (salladslök, späda morötter, zucchini, paprika) och till efterrätt mjölkchoklad yoghurt med honung och limemarinerade jordgubbar. Och som vanligt en hink med massa is så ölen och läsken hölls kall, nice!

Familjen Gustafsson/Lennartsson anlände vid en kvart i fem, de va en svettig pappa som glatt avnjöt en kall i gröngräset, mamma frida va fräsch som vanligt och Edvin lite badsugen, Gina busade loss med Hugo och alla var glada. En sann lilllördag i ordets rätta bemärkelse. Buspojkarna badade i Viggos lilla pool :0) Vi invigde också nya solskyddstältet, bra skit.



Sen brassade vi på grillen och åt en massa god mat, all mat blev väldigt lyckad, kul när man provar något nytt och de blir bra, bra bok helt enkelt!






Grillmästarn ♥

Efter mat och dessert va vi tvugna att aktivera oss litet, så efter grillning kommer kubb, är de inte så?!

De blev killarna mot tjejerna och vi åkte på stor-däng! Tre förluster på raken, illa men väldigt roligt ändå. De blir ju också mycket bättre stämmning i lägret när grabbarna får vinna, inte lika tjurigt liksom ;0)

Mer sådana här kvällar.... gärna varje dag, eller nästan i alla fall. Tack kära vänner för en guldkväll!

Trött bloggerska

Bloggade lite igår, en hel del faktiskt. Känner att de är lite så jag jobbar, inga inlägg - massa inlägg - inga inlägg osv. Men igår va jag så trött att de blev nog minst en sisådär hundra stavfel, men dom ska jag rätta till nu :0) Viggo sover å när han vaknar ska vi till trädgårn å plaska i poolen, jippie!

Viggo ♥



Hammock-Bus

"Farfar" är ju som sagt i sommarstugan så vi passar på, att vara i trädgården så mycket vi bara orkar. Viggo är glad och gillar hammocken skarpt men gillar pappan mest, pappan är galen och så är Viggo lite trött förstås, de slår lätt över =0)


Spurten

Nu spurtar vi inför semestern, jag gjorde min sista dag idag och Pär gör sina sista tre nu resten av veckan, sen är de fem veckor tillsammans. Vi har aldrig varit lediga så länge tillsammans, så de ska bli såå härligt. Kanske är det galet att ta all semester på en och samma gång, tillsammans men vi tänker att de är första sommaren som vi har barn, och kanske är de den enda sommaren som de bara är vi tre, utan att behöva tänka på så lite tid på dagis som möjligt, eventuella syskon, får man semester beviljad på jobbet.... ja ni vet. Så jag är mammaledig och Pär har semester, NU KÖR VI!

De blir Falkenberg och husvagn en vecka från och med onsdag nästa vecka, sen blir de hem och packa om och så sommarstugan från och till i 3 veckor, lite beroende på vädret. Love it!

Imorgon ska vi tjuvstarta semestern lite och fira lillördag med goda vänner och grill i svärfars trädgård. Va är bättre än de när solen skiner?!

Släkten är värst...

... men inte min, jag gillar min släkt, den är visserligen utspridd över iaf halva Sverige så de blir att man ses alldeles för sällan. Men så i lördags fick jag ett meddelande som gjorde mig glad :0) De visade sig att min kusin Elin som bor i Falun var och hälsade på min faster Gerd som bor i Tranås. de hade bestämt sig för att åka till Jönköping och A6 på söndagen och de i sällskap av en annan kusin Marie och Viggos syssling Lovisa. Så vi mötte glatt upp dem för en fika i solen på A6. Vi möttes där vid ett och vips va klockan halv fyra, tiden går fort... men de va verkligen roligt att ses. Mer än halva gänget hade ju inte sett Viggo live så de va skoj, mer sånt säger vi. En stor sommarfest med släkt och vänner kanske vore något, eller?!

Midsommar

Midsommarafton spenderades i trädgården på John Erikssonsgatan 53 B med en himla massa god mat och väldigt goda vänner. Vi hade ganska tur med vädret, några små, små skurar kom men då sökte vi skydd under altanen där vi brassade på ordentligt med infran :0)

Vi hann med en hel del, midsommarlunch, jordgubbar med mjölk, femkamp, jordgubbstårta och kaffe, tjejerna mot killarna i kubb och grill. Vi satt ute hela kvällen och en bra bit in på natten, men småbarnsförälder som man är blev de sängen vid halv ett iaf.

Tack underbaraste Hanna och Marcus för en fantastiskt skön midsommar med linneduk på bordet, tallrikar i porslin och hemmagjord potatissallad, som avslutades med insomning i egen säng inomhus. OCH, ett stort grattis till femkamps-segraren; Marcus! Han liksom Hugo gillar gröna grodor, eller?!

Ingen kamera, men iaf fyra mobilbilder, yey!

Mulet och låg temp, en vanlig svensk midsommar. Så de blev mössa och tröja på. Tur man har vänner och familj som värmer upp en innifrån.


Fina tårtan, jag tror minsann att ju fler kockar, desto bättre tårta!


Jag har samlat barnmatsburkar i över en månad och gjort små lyktor som värmde och lyste upp midsommarnatten =0)


Mys!

Vardag

I veckorna är de ju antingen den ena eller den andra föräldern som jobbar och den som är hemma försöker att aktivera sig med saker som innebär att man behöver vara hemma så lite som möjligt. Boendesituationen börjar tära och de ganska rejält. De är trångt, var sak har inte längre sin plats, de får stå på varandra, vi går på varandra, var ska vi ta vägen?! Och bygget av de två 9-våningshusen utanför ska vi inte tala om, pålning, sprängning, lastbilar som kör, damm och parkeringsförbud på hela gatan.
Jovisst vi har tak över huvudet men just nu så räcker inte de, tyväärr! Svärfar är i sommarstugan, så vi hänger i hans trädgård en hel del, underbart! Men jag kan inte låta bli att tänka, tänk om vi hade en liten trädgård...

Örenäs Slott

Jag tror jag har hittat ett litet paradis på jorden, jag skulle lätt kunna sälja allt jag äger och flytta imorgon om jag fick köpa ett hus i de lilla fiskelägret, Ålabodarna som ligger vid havet nedanför slottsparken vid Örenäs Slott.

Vi åkte mot skåneland vid lunchtid på lördagen och oj, oj, oj vad saker man har med sig nuförtiden, även att de bara är två nätter borta. När vi parkerade bilen utanför slottet, var klockan ca. halv fyra och vi mottogs av en alltid lika glad Andreaz i lobbyn :0) Vi checkade in, packade upp lite och tog en promenad längs havet och runt i slottsparken. De va sååå fint att jag fick ont i hjärtat, härligt. När man blickade ut över havet såg man Danmark vid horisonten och Ven mittemellan, underbart.

Klockan 20:00 bjöds de på grillbuffé i matsalen, vi fick tyvärr sitta inne då vädret va aningens regnigt men lika mysigt de. Vi va 27 personer som åt, drack och nätverkade. Avokado Business Club is da shit!

Söndagsmorgon och hotellfrukost, lovely. Viggo fick äta frukostgröten på finporslin medans mamman och pappan åt färskt bröd, fruktsallad, äggröra och Pärssons favvo; plättar. Sen bar de av till golfbanan och mellan regnskurarna slog vi en och annan boll med hjälp av våra två fina golfproffs Andreaz och Podda.
Tillbaka på slottet serverades "Afternoon Tea" med champagne. Oj, de va snittar i hundratals och så mycket champagne att man fick hicka. Efter löjromskrustader, matjesillstårta, renskavsrullar, ostar och chokladtryffel-tårta blev de brännboll och fotboll i slottsparken. Prisa gud, för vi hade uppehåll och solsken under hela eftermiddagen :0)
Sen blev de lite vila på rummet och tid att ta på sig aftonklänningen för sedan serverades det ostron och champagne i biblioteket, gott, jovars men inte min favvo. Lite historia från Slottsherren med fru, intressant och faktiskt väldigt roligt. 3-rätters middag i matsalen och vid bordet bredvid satt Anders Bagge med sällskap. Barnen blev eld och lågor och efter några minuters oskyldigft smygande kom Bagge och lät sig fotas med barnen, och där va hela deras helg gjord. Viggo fick sig en klapp på huvvet av Bagge, som tyckte han va "de sötaste" Japp, vi vet =0)

Måndag och hällregn, utflykten till Ven blev inställd och vi tuffade hemåt vid lunchtiden. Vi tog genvägen(?!) över Ullared och hälsade på Ola-Conny. En liten gul påse fick vi med oss hem. Kändes som ett korrekt avslut på slottshelgen, eller?!

Jag packade glatt ner kameran, väl där trodde jag att jag glömt den hemma men när vi skulle åka hem hittade vi den i bilen, så vi har iaf fotat slottsfasaden och hemresan, suck!


Viggo dricker isvatten på hotellrummet


Isar de kanske i bissingarna?!


Slottsparken, havet och Sveriges minsta museum, pumphuset.


Örenäs Slott


Framsidan, när vi kom till slottet på lördagen kom det ett brudpar ridande på varsin häst upp genom allén, festligt!


Viggo är trött efter helgens festligheter ♥


Hejdå Skåne!


♥♥ päässon♥♥


Vakenfis! Viggo har ett allvarligt beroende, sutta på KANINEN!


Vi bjuder på...

... en gammal bild idag





och en ny...



Så ni ser hur stor han faktiskt har blivit, vår älskade lilla Viggo Piggo ♥

BVC

Idag har vi varit på BVC och gjort en liten mellankontroll eftersom Viggo inte va där på 8-månaderskontrollen, utan då träffade läkaren. Så idag blev de lite vägning och mätning, lite prat om bad och sol och så fick vi med oss några planscher hem om diverse olyckor och gifter i hemmet.

Dagens vikt: 8912 g

Dagens längd: 73 cm


De är en stor kille som bara blir större och större =0) Nu ska de också ätas två lagade mål mat om dagen, lunch och middag. De blir mycket spagetti och köttfärssås de, eftersom de är de enda Viggosen äter ;0)

Uppdateringar från helgens slottsäventyr kommer lite senare, nu mys!

Jag kom på de!!

Nu vet jag va vi gjorde i söndags. På förmiddagen va hela familjen på en liten promenad, sen åkte Pär iväg och hjälpte Eriksson med en grej och hade med sig McDonalds-lunch hem. Sen va vi på husvisning, kollade in ett radhus i Grästorp och ett hus i Kaxholmen. Alltid roligt att titta, men tyvärr inget för oss.


Pappan tog maten, mamman kamerna och Viggosen fick påsen, SPÄNNANDE!!


Ojdå, vart tog den vägen??


Pappan och hans hattar, suck! De är något med Pär och att ha saker på huvet, allt som går sätter han på huvet och så säger han med förställd röst "Åh, kolla vilken konstig hatt" Detta händer lite titt som tätt, konstigt? Jo, jag vet. Nu lär också pappan sin son dessa konstigheter.


Den bästaste, älskaste, finaste Pärsson ♥♥♥♥


Någon som väntar på nåt gott :0)

Veckan som gått

Äntligen fredag och helg, igen! Jag kan inte nog ofta säga hur fort tiden går. Man hör folk säga de ofta, att tiden går så fort, barnen blir stora fort.... bla, bla, bla tänker man. Men nu när man själv är mitt i de, så märker man hur väl de stämmer :0) Man ska lyssna på de som vet...

Förra helgen va vi ju och firade "farfar" som fyllt pensionär, de blev bowling och restaurang, trevligt värre. Men jag ska villigt erkänna att bowling är inte riktigt min grej, inte Pärssons heller men de va skoj att komma iväg på lite roligheter. Efter en timmes kastande i rännan, blev de god mat på En Italienare och En Grek. Jag tycker de är så himla mysigt där, precis lagom, supertrevlig personal och såå god mat. En lyckad kväll helt enkelt!

Söndag kommer jag inte äns ihåg va vi gjorde, men jag antar att jag va med familjen och myste en hel del ;0)

Måndag-Tisdag, jobb, de rullar på och de är verkligen skoj att jobba lite, sen är de görgött att få va hemma ett par dagar igen. Viggo Piggo har nog lagt in en högre växel nu va de gäller de mesta. De är mer och högre ljud som bubblar ur den lilla munnen. De är snabbare och yvigare rörelser och man märker på den annars så nöjda och tysta lilla killen att han inte finner sig i allt nuförtiden. Är det något han vill ha eller någonstans han vill och inte lyckas, då hörs de också... Vi börjar de lite vilja i den lille killen, jag antar att han går från att likna pappa till att likna mamma, i sättet iaf :0) Jag har också en teori att de går i nio-månaders-intervaller. 9 månaders helvetes-graviditet sen 9 månader med världens snällaste och lugnaste bebis och nu vänter väl 9 månader av världens busigaste bebis, eller pojke som han nu faktiskt har blivit =0)

Imorgon åker familjen till Skåne och Örenässlott. De är en liten aktivitet med mitt jobb, så de blir grillning, brännboll, golf, god mat och Champagne, härligt! Ska försöka komma ihåg kamerna, laddar batteriet för fullt!

Hugo bushund ska va hos familjen Davidsson, de blir nog som en semester för honom också. Han tycker att Viggo har blivit lite hårdhänt så han söker sig så långt bort eller högt upp från Viggo han bara kan. Men snart kommer han nog inte undan längre...

Så nu kallar tvättmaskinen, så de blir lite rena kläder i resväskan. Håll tummarna för att vädret blir fint :0)


Lite bilder från helgen:

Viggo har stajlat frillan med Bepanthen, eller va de mamman??!


Lillpöjken





=0) vår lilla rumpnisse


Lite fundersam ibland...


... men oftast en gladfis ♥


Närbild på de fina flörtfransarna ;0)


Just nu...

... sitter jag och bloggar, Pär och Viggo myser i sängen. Mamman och Pappan laddar lite inför kvällen, vi ska iväg och bowla och sen blir de käk på restaurante, svärfar Sixten har fyllt pension så nu ska vi fira. Viggo ska va med farmor. Hon kommer hit och sitter barnvakt, de blir skönast så för alla. Viggo blir så orolig, han kommer liksom inte till ro och somnar såå sent när han ska sova borta, han är ur fas i över en vecka och det resulterar i lite trötta föräldrar. Så därför är de kanon att farmor kommer hit och vakar lite över den lille :)

Idag på förmiddagen har vi varit iväg en sväng på A6 och handlat lite sådan-dära nödvändigheter. Viggo fick en liten ryggsäck, så han kan packa med sina leksaker när vi ska ut och åka :)

Nu blir de bild-bombning


Här va de stängt, ingen mat kommer in


Jaha, de va desse... den är välkommen in :)


Gladfis


Pappan smakar ismyg


Å så ska de torkas, uscha


Visar upp bissingarna


Hallå, va gör du där nere, knäppis-mamman?!


Ehh, kom upp nu morsan!


Ute på kryp-has äventyr


Här kommer jag!


Siktet är inställt


Modellar me nya ryggan


Perfekt!


Pappa-Bus ♥


Dra i håret är en ny favorit


Hugo är me och busar


Attack mot kameran


Nu har jag dig


Är du där bakom mamma?!


Tugga, tugga, tugga

Babysim

Lördagasmornarna i simhallen är ju över sen ett tid tillbaka men vi fick en liten påminnelse på mailen här om dagen :0) Sista gången fotades alla småsimmare, även under vattnet. Viggo dök visserligen in i kameran men de blev rätt bra ändå.


Badpojkarna


Fisken Viggo

1:a klänningen såld

Jippie, nu har jag sålt min första LillstrumpaKlänning. I fredags va de två glad mammor från ÖF här med sina helt bedårande töser :) De blev lite tjöt om allt möjligt och så provades de en hel del mössor, en del smakades de på också ;) Så nu är den såld, den första klänningen, tjoho. Så nu har jag klippt upp några fler, så imorgon hoppas jag att de blir lite tid vid symaskinen.

Badpojken =0)



Vi vet vad far- och morföräldrar tycker om dessa filmer, men han är ju sååå go och de finns så många som träffar han så sällan. Så den får iaf ligga uppe en liten stund :)

Nationaldagen

Ja, vi skippade flaggviftandet på svenska flaggans dag, även om de kanske va behövligt att ha något att vifta med... såå varmt, men härligt :)

Vi hade lite trädgårdshäng hemma hos "farfar" och morbror Erik och tant Mickan kom förbi en sväng. De hade besökt Gekås, Ullared i helgen och Viggo fick fina presenter. Två coola t-shirts, en fin skjorta och så en POOL!!! Den invigdes kvickt. Lilleman gillar liksom att bada :) De blev inte så mycket mer gjort, men de är bra härligt att bara hänga i trägårn och leka lite på filten, sola, busa och vila ögonen lite ;0)

Idag har jag jobbat, oj va jag har jobbat. Haft en hel del att göra och då går dagarna fort, nästan lite för fort, känns inte som jag blev klar innan jag gick hem. Ni vet den där olustiga känslan av att man glömt något, men den släpper nog snart, för jag är så trött.

Lilleman har somnat och Pärsson sitter å kollar fotbollen, jag ska nog landa vid symaskinen lite. Har klippt upp allt tyg jag hade hemma, så jag har ca 50 mössor att sy :) Sen blir de nog till att stå på torget en lördag, synd bara att de inte är möss-säsong. Skulle verkligen behöva sälja av lite mössor så jag kan köpa mer tyg, så jag kan sy mer, sy sy sy... tror jag är lite besatt men de är så skoj :) Ni vet ingen som vill köpa lite mössor? Man kanske skulle ha ett möss-party, istället för tupperware-party?! Ja, ja, de blir som de blir...

De blir nog inget foto på mamman, dels är hon för fet för att fastna på bild, inte så vidare snygg heller och så har hon fått en fin finne på hakan... Fräsch, me andra ord. Bild, de får nog bli i ett annat liv.

Sommar, sommar, sommar

Nu är äntligen sommaren här och de på riktigt :) weii!

Vi har ju långledigt hela familjen, i torsdags tog vi de bara de lugnt och senare på eftermiddagen kom älskade Hanna & Marcus. De blev gott käk som Pär slängt ihop och en av de godaste rabarberpajerna jag har ätit, även den lagad utav finaste Pärsson. Sen planerade vi midsommarfirande och lite semester.

Ifredags klippte jag av mig håret!!! Alltihopa, så nu är de kort och jättefint. Jag blev supernöjd och har inte ångrat de en sekund. De enda minuset jag kan komma på är ju att de är perfekt dra-i-håret-längd för Viggo, eftersom de inte går att sätta upp längre. De kanske kommer en bild men antagligen inte är me på bild, helt enkelt.

Lördag idag har vi hängt i Farfars trädgård och nu ikväll blev de lite grill hos farmor. Viggo Piggo övade sångrösten i farmors sovrum och Hugo välte kaffekoppar på altanen, annars va de lugnt och skönt även nere på Kålgården.


Leker lite granna...


Glassformen är väldigt good :)


Maten smakar alltid bättre ute. På dagens meny: Spagetti & Köttfärssås i lite större bitar! Han smaskade i sig allt utan minsta grimars. Viggo tycker ju annaras att mat i bitar inte riktigt är hans grej, men vem vet? De kanske vänder...


Hugo lurar i bakgrunden...

Nu slappar vi lite i soffan medans lilleman sussar sött. Hoppas de blir lika gott väder imorgon, då blir de till att blåsa upp poolen.

Viggo-Bus


Länge sedan sist

Ja, tiden går... Såg att jag bloggade senast när Viggo va 7 månader och de lilla inlägget gills väl knappt?! Nu är han snart 9 månader, om närmare bestämt 11 dagar. Han blir bara större och större, de är väl tur de :)

Viggo är fortfarande en lugn och glad liten kille. De är sällan han är ledsen eller grinig, han är mestadels nöjd helt enkelt och de är väldigt skönt. Han har varit hos ögonläkaren och kollar upp sina små "kinesögon" - inga problem sa dem, de rätar till sig. Han har varit hos läkaren och kollat upp sitt lite lätt platta bakhuvud - inga problem! Så Viggo är som Viggo ska vara.

Nuförtiden sitter han helt själv, rusar runt i din gåstol och klarar faktiskt av de mindre trösklarna, han hasar sig lite lätt framåt när de är något han verkligen vill ha annars är de bäst att sitta och pilla me sina grejor. Bäst är nog när mamman häller ut alla klossarna eller när Safaritåget tuffar runt med den fina tigern och giraffen. Två små bissingar har han i underkäken, han ser ut som en lite trollunge :) och så har de kommit en massa hår!!

På senaste BVC-besöket den 11/5 (8mån) vägde han, 8560g och mätte, 71,5 cm!

Första babysimskursen är avklarad med bravur, Viggo kan numera dyka, simma-simring och flyta :) Som avslutning fick alla barn fånga en fisk, Viggo knep en gul manet med jätteögon, den är superfin, tycker han.

Mamman har börjat jobba lite granna, från och med den 1 maj jobbar jag två dagar i veckan, jätte skönt. Jag känner mig både piggare och gladare när jag varit iväg och gjort mina timmar. De dagarna är de pappa-time! Mycket bus blir de och så lite häng på ÖF.

De är också ganksa mycket mössor, därav bristen på bloggandet. Min lediga tid syr jag :) De är så fantastiskt kul. Jag har haft min första nätkund :) men mest är de kompisar, kompisars-kompisar och mammorna på förskolan som köper, men de är ju bara lite hobby. Senaste tillskottet är Snuttefiltar med pill. Har beställt lite nya tyger nu i veckan så jag hoppas få lite tid till att sy i helgen :)

Annars så rullar de på som vanligt, de händer saker hela tiden och de går i ett, de känns aldrig som att tiden räcker till... samtidigt som de kanske inte händer så mycket förutom de som kretsar runt Viggo. Men vi är glada och nöjda, lyckliga och ser fram emot semestern som börjar i juni och 5 veckor framåt, härligt!

Ska se om jag kan få in lite bilder också.... och så ska jag försöka ta tag i bloggandet, men jag lovar inget.....


Babysimmare


Simringen är så fiiin, pappa!


En morgonpigg liten fis. Viggo går och lägger sig vid sju och sover till halv sex. Då är de välling som gäller, lite lek och mys i stora sängen och så en stunds nyhetsmorgon. Så startar vi dagen :)


En gladfis!


Bada i baljan är skoj, inte ligga utan SITTA!



Plaska är skojigare!


Blöta ner pappan är roligast!


Odling i köket, örter...


... och groddar :)


Vi har fått nya grannar...


...inte så trevliga dock!


Bild-update från far-son till mamman på jobbet!


Pojkar på äventyr


Tröttis


Testar att köra båt me mormor på Ica Maxi, Motala


Provar morbrors keps


Jippie!


Övernattning hos mormor


På väg i nya bilbarnstolen


Nya dödskallemössan :)


En hel del hår har de allt kommit





Stajlar lite granna




Kolla bissingarna :)

RSS 2.0