Dags att gå hem

Nu är det slut för idag, eller för stunden iaf. Står här å väntar på Pärsson som ska plocka upp mig på väg hem, sen blir de till å hämta Fisen, laga mat, möta Lisa för en långpromenad och senare ikväll blir de mer jobb. De är den härliga vardagen det!


De är väl ingen idé...

Känns inte som att det är någon idé att blogga ifatt dessa, vad är det nu?! Ca åtta månader :) Utan vi kör här och nu. Jag tycker det är toppen med den nya appen som gör att man kan blogga med mobilen, annars hade nog månaderna tickat på och bloggen dött!

Frida: Söndag låter toppen, klart vi ska ses! Ni kan väl komma ut hit efter lunch och sovtajm? Om det passar er!? Jag hör av mig i veckan.

Skulle laddat upp en bild men de går så jä-la segt och nu är det passed bedtime för länge sedan.

Go'Natt!
Vi inleder dagen med lite innebandy

Inte riktigt lika tidig denna morgon, kvart över sex slog lillprinsen upp ögonen idag. Mamman fick ligga kvar en stund, de tackar vi för :)

Igår blev det en sväng till la stada och vi köpte ett innebandy-set till Viggo. Vi har ju liksom ytorna för det nu :) Så idag inleddes dagen med en match. Viggo + pappan mot mamman, Hugo agerade bollkalle.

I höstas fick Viggo ett par supertuffa Nike-skor av sin bästaste faddrar, och nu har det inte direkt varit säsong för jumpaskor även om lillis plockar fram dem varje gång vi ska gå ut. Men nu traskar han runt i dem inne, dagligen och de passar ju himla bra när man ska sporta lite ;)


 


Man tager vad man haver

Lördagslunch på Raggmunken o vi glömde haklappen hemma. Men de löste sig bra ändå :)


Vi börjar tidigt idag, närmare bestämt 05:30

Oftast vaknar Viggo vid fyra på morgonen, äter lite välling och somnar om. Så vid kvart över sju väcker vi honom å så äter han frukost på dagis. Men idag när vi alla vill sova till halv åtta, då ska lillis vänligt men bestämt gå upp vid 05:30 :) Ingen bolibompa utan ut å gunga, helst med en gång.


Vi bjuder på en bild

Tiden går fort och lillis har ändrat sig en hel del sen senaste inlägget :)


På G igen...

vågar vi tro att det är sant? Med ett nytt jobb som kräver en närvaro på 200%, hus, barn och många mössor att sy, så ska det också bloggas. Ja, nu ska jag försöka komma igång igen :)

RSS 2.0