slut för idag...

... tack för i dag. Nu är klockan läggdags och jag vet knappt vad eller hur jag ska skriva så nu blir de sängen och mer uppdatering i morgon.

Sov gott!

fika hos H&M

Förra fredagen va de lite pyssel sådär som de är i slutet av en arbetsvecka. Vi hade tänkt umgås lite med Hanna och Marcus men vi kunde inte få ihop de riktigt. Så efter alla bestyr åkte vi förbi Bernads Drive In Konditori köpte lite fikabröd och svängde förbi våra goda vänner för att prata lite iaf. De blir ju så sällan man har tid att bara sitta och prata och den tiden lär de väl inte bli mer av =0)
Hanna och Marcus har precis köpt sig en lägenhet så de blev mycket renoveringssnack och en hel del bäbisprat, myspys!


migränen

Ja, jag var ju hos doktorn med mitt lilla huvve och då tänker kanske ni att de är väl ingen idé, å de har ni nog rätt i men de värker nåt fruktansvärt emellanåt.

Doktorn var en trevlig och ovanligt snygg kille, för att vara doktor, han såg ut some n blandning mellan vår gode vän Sebastian (sättet att prata och brillorna) och skådisen Clive Owen. Han va vettig och lätt att prata med, så han spanade och kännde och mätte, allt verkade tyda på hederlig vanlig migrän. De som är svårt är ju medicin när man är gravid, men han hittade en vettig lösning. Har visserligen inte haft ont i huvvet en enda dag sen dess, gott!


tiden går fort när man har roligt...

... och somnar i soffan klockan åtta på kvällen =0) De kanske inte är riktigt så men jag trivs så bra på jobbet och de är så kul, så dagarna bara rinner iväg men så blir jag så trött på kvällen att jag inte orkar med något annat än att äta och sova (de blev många så i den meningen)

Men jag ska uppdatera er lite på vad som har hänt, men vi tar de från början...


RSS 2.0