Svettigt

I fredags va jag och Viggo på stan med vår kära BB-kompis Karin och hennes lilla Selma, väldigt trevligt men de va inte de jag skulle skriva om. Som vanligt låg Viggo i sin åkpåse med bara vanliga kläder och mössa. Vi tog en liten fika och skruttas han sov sen skulle vi ner och spana lite på stan och Lilleman va väldigt kinkig. Så jag tittade ner på han och då va han alldeles römosig och helt genomsvett, hela mössan va helt blöt.... usch, jag blev nästan lite rädd att han är såå varm och svettas såå mycket.
Vi vet ju att han är väldigt varm av sig, han sover ju utan täcke och har inte haft overall på hela vintern, förutom i bilbarnstolen förstås. Så nu va vi tvungna att hitta en bättre lösning för lillfis i vagnen. Många olika råd fick vi, overall och fårskinn, jacka och fodrade byxor, jacka och långkalsonger och byxor, sommar-åkpåse, fleeceoverall, kläder och fårskinn och täcke... ja jösses, va vet man funkar. Viggo hatar ju att ha overallen på sig, han blir helt stel och skriker då han blir irriterad över att de är svårt att röra sig, så overall känns uteslutet.
Vi begav oss till Jönköpings alla babybutiker och letade efter en sommar-åkpåse, men icke, de är ju inte direkt säsong, nehej, men om man behöver en ändå??Äsch, de blev ner på stan å leta efter jacka, de enda som fanns va tunna vårjackor??!! Snacka om synkade affärer... Men tillslut blev de  en vindfleece från POP, den sitter kanoners och Viggo kan röra sig mycket bra, så nu vi kör på jacka och fårskinn och en liten filt över benen :0)

Här är resultatet


Jackan sitter bra


Mössan sitter mindre bra




Känner ni igen grodpyjamasen han har på sig, de är likadan som han hade i mindre storlek när vi låg på BB

Kommer ni ihåg?


Lilla bebisen har blivit en liten pojke ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0