Ny mat, ny stol och lite smått & gott

Nu är pappan på bättringsvägen, vi undrar om de va kräksjukan eller om han fått i sig något, de är iaf skönt att han är bättre. Han hade lite feber imorse och känner sig lite urlakad så han har varit hemma idag, men imorgon blir de jobb igen för nu tycker jag han börjar bli sig själv igen :0)
Innan Pappa Pär blev dålig natten mellan lördag och söndag så hann vi ju me lite annat. I fredags va vi en sväng på Ikea och inhandlade lite nya haklappar, de går ju åt några per dag och de tre vi har kommer man inte långt me, speciellt när vi glömde en i Grebbestad (eller gjorde vi inte de?) och så köpte vi en matstol me bord till Viggo. Han satt så bra i den när vi va hos Lisa och Sigrid, sen är den så smidig att ta me sig, man ploppar bara av benen och vips är den liten och lätt att slänga in i bilen, och allt detta för bara 129:- way to go, Kamprad! Så kvällsgröten intogs i nya stolen på kvällen :0)

Viggo övar på bordsskicket, kolla in lillfingret (Elin, något han lärde sig hos er?!)
Gröt är smaskens
En sked för mamma...
De va himla skoj att trumma på de nya bordet, de egna bordet :0)
JätteHimlaSkoj, faktiskt
En glad fis som gillar mat, precis som sin pappa
Har man ätit upp maten får man godis...
...nej, inget sött innan man fyller ett iaf, men påsen är såå himla fin...
...jättefin
Såhär jäst blir man efter en hel påse godis ;0)
Efter all gröt och allt gott godis blev de en hel del soffmys. Vi hade också hyrt filmen "Wallstreet" Pär somnade som vanligt efter en halvtimme så vi gick och la oss. Lilleman somnade vi halv elva, kors i taket. Kanske är de på väg att vända, han kanske vill somna liite tidigare än tolv?!

Lördag blev de köksplanering på HTH, Lilleman va hos farmor. Kändes lite småjobbigt att lämna honom men när vi kom tillbaka och såg hur glad och nöjd han va så kändes de genast bättre, så bra att vi tog en sväng till Strömsdal och kollade in deras kök också. Sen blev de lite lunch hos farmor och efter de kom farbror Erik med lite semlor :0) Jag som inte gillar semlor alls tyckte dessa va sååå goda, de va från Centralkonditoriet och va bara kanon, mums! Sen åkte vi hem, kollade resten av filmen och gick å la oss. Jag trodde att Lilleman skulle somna tidigt eftersom han bara vilat tv halvtimmar på hela dagen men icke, han härdade ut till klockan halv ett. Vid tre vaknade Pappa Pär och började spy, så efter de va vi vakna hela hiet, härligt.

Söndag blev de till att ge sig ut med Hugo och Viggo på promenad och sen pyssla om pappan lite. Jag gjorde lite mer barnmat och testade nytt mos med potatis och broccoli och potatis och morot, de va gott och de tyckte nog även Viggo, de gäller bara att spä ut de ordentligt för annars blir de lite stabbigt. Ja, de va den helgen de.

Kommentarer
Postat av: Elin

Sötaste lilla skruttkorven!!



Han ser ut att sitta som en kung i den där barnstolen;) Kan inte låta bli att förundras över hur lika Viggo och Zion är, fingret säger ju allt=)



Förstår att de kliar i pysselfingrarna när Ni vet att Ni ska flytta! Åh, vad kul för Er!! Har Ni hittat nåt kök??

Här sitter och jag väntar på att Jocke ska upp från källaren, han hamrar (hahahaha) golv alltså. Lägger golv mena jag;)Så snart hoppas jag mitt pysselrum är klart...



Hoppas pappa Pär mår bättre!! Zion kolla på korten sen Ni va här i dag och det lät som han sa Pär! Klart man blir ihåg kommen när man får tralla på krokoilsången 10000 ggr;)



Massa kramar!



(Ingen hakklapp här tyvärr)

2011-02-21 @ 22:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0