Tiden går...

...alldeles för fort och är det något man har blivit varse som småbarnsförälder så är det just att dygnet har för få timmar.

Men iaf allt är bra med oss. Vi hade ett fantastiskt fint och roligt dop, roligt att så många kom och tack alla för att ni va där. Ett jätteTACK till Elin och Jocke som numera är Viggos faddrar, ni är bara bäst :0) Lilleman har börjat på babysim och plaskar glatt med 10 andra barn i simhallen på lördagsmornar kl 9, härligt tycker vi. Senaste besöket på bvc vägde klumpen nästan 8 kilo och är 68 cm lång, finfis. Jag börjar snart att jobba så smått, två dagar i veckan from 1:a maj, ganska skönt faktiskt. Igår flyttade skrutten ifrån sina föräldrar och in i eget rum, första natten gick över förväntan :0) Annars är allt som vanligt, de knallar på kan man säga.

Lugn bara lugn gott folk, bättre och utförligare uppdatering kommer men just nu är det för mycket annat runt omkring med barn, hund, hem, jobb, hus, släkt, MÖSSOR och mycket mycket annat....

Jag har startat upp ett litet projekt, spana in på lilla hemsidan (Klicka på bilden)
Kommentarer
Postat av: Lisa

Men sååå kul!! ååå va du är duktig på att sy!!! Inte lust att lära mig lite?har försökt göra mössor, men "toppen" blir alltid fel =( Synas någon dag? Länge sedan nu! ha det bäst!

2011-04-06 @ 08:35:50
URL: http://www.lisakall.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0