Tjejerna på hemliga 8:an

Längst bort på BB, nere i ena hörnet, ligger en 4-sal och på den salen ligger de "oförlösta". De "oförlösta" har inte riktigt samma pondus som de förlösta, inte riktigt samma prio som de med bäbisar, vi får själva påminna om provtagningar, mediciner mm men vi är de som har de roligast på hela avdelningen. Står dörren på glänt hörs ett litet glatt, kärvänligt kacklande om allt från bäbiskläder som ännu inte inhandlats till frustrationen över att bara ligga och vänta.
Tyvärr eller kanske som tur är börjar vi tunnas ut, bytas ut, de är stor rulijans på 8:an nu dessa dagar. En tjej försvann i förrgår morse och ficken liten pojke, 2300 g i v.32 - kul, grattis! En annan försvann i förrgår eftermiddag och fick två små pojkar, 1780 g & 2510 g i v.35 - superduper, bra jobbat! Erika fick äntligen efter 3 veckor åka hem och vila hos gubben sin, och vi hållar alla tummar och tår för att de ska hålla sig lugnt. Karin som ligger på min vänstra sida försvinner nu, vilken sekund som helst ner till förlossningen, vi tror alla att de är en liten pojke och vi kommer vänta med spänning hela dagen på att hennes gubbe kommer upp och säger hur de gått, lycka till! Imorgon, ja då får vi se vems tur de blir då.. Just nu blir de iaf bara jag och Ida kvar och vi är båda tryckare (högt blodtryck & havandeskapsförgiftning)

Snart kommer Pärsson upp och säger hej och puss, hoppas jag =0) Sen ska han iväg och visa bilen, den gamla, så nu får vi hålla tummarna att den blir såld. Mamma åker hem idag efter nästan två veckor hos oss och en hjälteinsats, tack snälla söta rara älskade mamma, du är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0