Öppna Förskolan med Pappa Pär

Idag va ju pappan ledig och då bar det av till Öppna Förskolan. Vi va lite lata och tog bussen ner, de är ju lite smidigare nu när det är några decimeter snö och imorse va de 5 minus. Så vi packade in lilleman i hans fina åkpåse och sprang till bussen, sena som vanligt. Och mera som vanligt va vi först på plats, men va gör de?! Då får man ju ta fika först :0)
Efter några minuter trillade de in lite mer mammor och barn och så kom Eddeman med sin mamma och pappa. Pappa Andreas va en trevlig prick, en ganska lång sådan :0) Papporna verkade komma bra överens och efter lite fika, sång och tjöt blev det en lunch innan vi gav oss ut på stan. De har nämligen öppnat en Lagerhaus butik här i stan och Granit, såå roligt. De blev allt lite smått och gott. Efter många vändor till Scorett och flera veckors velande så köpte jag mig tillslut ett par Curlingkängor, jag tog på mig dem direkt och kände att de va helt rätt, skönt att känna så när man haft lite beslutsångest.

Nu ikväll har vi spelat lite Adventure med xbox kinect, fungerade lite dåligt idag :0( men de är rätt skoj. Viggo satt me i soffan och smilade lite.

Vi blev ju som sagt hemma i helgen så de lutar åt en liten promme till torget imorgon och sen mys med familjen, på söndag är det ju julskyltning så vi ska nog dit en liten sväng, de va ju trots allt där som vi gick och mös hand i hand för att sedan gå hem och kolla på film och mysa, för fem år sedan :0)


Viggo i sin nya mössa och sina nya vantar, ganska okej tycker han...


Men de är ju inte jättekul att va modell och mössan är lite stor...


Mamma, TA AV!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0