Lugna torsdagen

Idag har det varit en lugn dag, inget inplanerat på schemat, så de blev en ganska lång morgon i sängen :0) Viggo har mest ätit och sovit hela dagen, nu ikväll är det däremot lite mer liv i luckan. Just nu ligger han här i soffan och gnäller sitt "trött-gnäll" så Pappa Pär ska nu byta blöja och stoppa ner honom i pjampasen.

Pär ringde idag från jobbet och berättade att han skulle på intervju för ett jobb som han har sökt, jippie! Vi blev väldigt glada här hemma och håller nu alla tummar och tår, ja allt man kan hålla faktiskt för att de ska gå vägen, för är de någon som är värd ett nytt jobb så är de våran Pärsson.
Efter de samtalet kunde vi inte riktigt släppa tanken på att de behövde firas lite granna, så Viggo och jag tog bussen till A6, då Pär tog bilen imorse. Där inhandlades det blommor, finfika och Kinect till xbox. De blev en kompinerad present, då vi på lördag firar 5 år tillsammans och på söndag 1-årig bröllopsdag :0) Är ju lite fusk att Pär fick sin present idag men de var ju firar-fest-stämmning, så vi slog på stort. Kanske inte världens mest romantiska 5-års/bröllopspresent men Pär önskar sig aldrig något, nämner ALDRIG något han vill ha, så de är svårt att köpa present. Han har dock pratat om att de vore kul att ha en Kinect till xboxet, så de fick de bli.
Vi har testat lite här ikväll och de va ruskigt roligt, vi va nog inte de enda som tyckte de. När vi stod här och hoppade och flaxade så satt Viggo i sin babysitter och flinade och jollrade, vi såg väl för roliga ut, Hugo gick igång han me och trodde att de va megabus på gång :0) Den enda som va mindre glad, kan jag tänka mig, är RobbeliBobban som bor i lägenheten under, men så är livet i lägenhet.

Igår kväll va ju Immis-Pimmis och Anja är på en liten fika, de va trevligt. Viggo fick en jättefin VillerValla bodie med cirklar och stjärnor i fina färger på. Bild kommer senare. TusenTack!

Nu ska jag fixa lite med tvätten, plocka iordning i köket, förbereda för imorgon och tvätta håret. Den vanliga kvällsproceduren helt enkelt.

Imorgon är det ÖF och då ska Pappa Pär följa med, ska bli skoj att få visa hur mysigt vi har det på fredagarna. Viggos nya kompis, Eddeman har också en pappa som är ledig imorgon :0) så han ska också följa med, skojsigt värre. Mammorna hoppas att papporna tycker lika bra om varandra som vi gör, så att vi kanske kan hänga lite ibland ;0) De gillar ju iaf xbox båda två, de tar vi som en bra början.
Vi skulle ju egentligen åkt iväg till Elin, Jocke och Zion för att fira lite bröllopsdag och så, men nu är det snöstrorm på det hållet av landet så de är nog bäst vi håller oss hemma. Som tur är blir det fler gånger att både fira och umgås :0)

Kommentarer
Postat av: Elin

Men herregud så SÖT han är lilla charmtrollet!!!!!!!!! Vilka fina bilder från bröllopet! Tycker Ni gör helt rätt i att stanna hemma, man ska inte vara ute på vägarna nu.. Fast jag iof lilla fisen på vift men i tryggt förvar hos sin morfar hoppas vi..;) Trollhättan har en massa snö och såg bilder på lokalnyheterna därifrån, så tycker ni gör helt rätt. Så firar vi allt så snart vi kan ! Massa kramar!!

2010-11-26 @ 11:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0