Migrän

Har haft huvudvärk sen i fredags, så idag är jag lite lätt trött och irriterad på att de inte fungerar med några tabletter. Jag får ju inte ta de starkare varianterna av huvudvärkstabletter eftersom de bor en liten i magen som inte gillar piller, så jag får nöja mig med alvedon.
Ringde barnmorskan idag för att se om de fanns något man kunde göra eller något annat piller man kunde ta. Har känt mig lite kymig i övrigt också, illamående och ont i magen, nästan som lite mensvärk. Efter jobbet märkte jag att de kändes skumt att djupandas när jag blev lite anfådd av att springa i trapporna, eller springa gjorde jag väl inte direkt, gick snarare ;)
Som vanligt är de telefonsvarare när man ringer och ingen som har ringt upp på hela dagen. Tråkigt tycker jag, någon stund på dagen måste de väl ändå ha som de kan lyssna av sina meddelanden och återkoppla till sina patienter. De kunde ju va skönt att prata med någon när man inte känner sig på topp och undrar om allt är som de ska.
Så ännu en dag med huvudvärk är till ända och jag entrar sängen och hoppas på lite sömn iaf, så jag orkar med jobbet imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0