Sen sist

Ja, ni, sen sist har det hänt en hel del. Vi börjar väl bakifrån...

Onsdag 22/4

Hämtade Leo klockna tio i sju och vi begav oss till Atlantis för att spela squash. Jag hade läst på reglerna innan sängdags och liksaså Leo. Vi lånade racket och bollar och var taggade till max.
De gick sådär, vi gav ganska snabbt upp tanken på regleroch linjer och fokuserade på att bara slå bollen och få igång lite spel. Varma och svettiga blev vi, inte av spelet utan av att springa och hämta bollen efter alla felträffar. Jag slog mestadels för hårt, så bollen flög all världens väg och Leo gjorde fina ballerinahopp samtidigt som han slog sin backhand. Vi had eiaf sjukt kul. Så imorgon blir de till att öva mera, vi ska bli champions.

Helgen 24-26/4

På fredag bar det av till Vadstena för att fira lite födelsedagar. Vi kom till mamma efter jobbet och åt jättegod fisk på balkongen. Fick lite presenter, bland annat kryddväxter och en stor lavendel till vår balkong. Fint, snart kommer det att blomma för fullt där ute, tills vi glömmer att vattna.

Lördagen var pappas dag. De blir lite uppdelat när man har föräldrarna på håll, men de blir ju fler kalas :) Vi åkte en sväng in till Motala och Brorsan och jag fick varsin innebandyklubba. Brorsan ska tydligen lira med polarna nån gång i veckan och vi ska börja spela med jobbet på tisdags-mornar. De blir gött, de är så himla kul. En annan spelande ju en hel del när jag bodde hemma i Vadstena, om ja ginte minns fel hette vi Vadstena Vipers, ha ha ha.
Sen blev det till att åka hem, fika lite och Pappa fixade en hel del matlådor som brorsna skulle ha de veckor han har praktik. C-J pluggar ju till snickare och har skola varannnan vecka och praktik varannan vecka. Så då blir det en hel del matlådor. Senare på kvällen blev det riktig sommarmat. Grillat kött och en stor sallad, lite melon, parmaskinka och mozarella. Efter maten kom paltkoman och vi satte oss i soffan, käkade lite glass och såg filmen Grand Torino, himla bra film. Clintan har kommit igång på äldre dar.

Söndagen blev lugn och vid lunchtid åkte vi hem till Jönköping, mamma kännde sig lite ensam när vi skulle åka och jag erbjöd henne att följa med, men hon ville inte. När vi kommit till Ödeshög ringde hon och ville följa med ner, så vi vände och hämtade henne.

Som vanligt hade jag glömt kameran så de blev inga bilder från helgens festligheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0