Vill ha, vill ha, vill ha...

Våra godingar Hanna och Marcus ärade oss med sin närvaro igår kväll. Vi startade med en liten drink på balkongen och Pär hade lagat en medelhavssallad med kyckling, valnötter och apelsin. Det blev riktigt lyckat. Eftersom vi inte har någon TV blev det en genomgång av min lilla skivsamling och alla i församlingen blev en aning nostalgiska, om det var alkoholen eller minnena som spökade är svårt att säga.

Siri och Hugo showade runt och visade sig från sina bästa sidor. Lilla vidundret Siri passade också på att tassa rakt in i Marcus hjärta. Hon pussade och slickade örsnibbar, hals och nacke. Hannas blonda lockar fick sig också en omgång, tur att hon hade tid hos frissan idag. Så det blev mycket hund-prat igår och jag vet några som jättegärna vill ha en hund... Vill ha, vill ha, vill ha...

Klart det är jobb med en hund, de kan man inte sticka under stolen med. Men allt jobb överskuggas av allt det roliga som de bidrar med. Kärlek, värme, underhållning, sällskap, sysselsättning... Allt detta bjuder de på i gengäld mot mat och husrum. Ja, vem önskar sig inte ovillkorslös kärlek?! 

Ikväll hade vi med oss lite kvällsmat upp till Odensberg igen, de är så himla fint däruppe och alldeles bakom vår husknut. Hugo verkar  ha turen med sig när vi är där, för idag blev han getingstucken precis när vi satt oss. Stackars lill-killen! Men de gick snabbt över och smärtan lindrades med lite boll och bus. Siri blir tuffare och tuffare och spatserar mer och mer iväg på egna äventyr. Det är så roligt att se. Hon tar även mod till sig och kaxar lite mot Hugo, hon morrar, skäller (så gott hon kan) för att få igång honom. Ibland leker han lite med henne, ibland morrar han bara till svar och ibland går han sin väg. Han beter sig precis som en storebror och Siri beter sig precis som en jobbig lillsyrra.

Såklart har man försökt att ta en massa kort och knappt några blir bra, men de är minnen de korten också. Har förresten sökt åtta olika jobb idag, så nu är det bara att hålla tummarna.

Siri på upptäcksfärd  Alla är laddade för bollbus med Husse 
Och så tuggar vi lite mer pinne...         Paus i skuggan.          Världens finaste kille och han är min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0