Vi väntar och vi väntar

Jaha, här sitter vi eller två tredjedelar av oss som är hemma ligger ner. Vi väntar på att klockan ska bli fem och att Husse ska komma hem från jobbet.

För då händer det grejer. Vi ska till djuraffären, köpa glass och åka å bada. De kanske inte låter så superhäftigt men med tanke på att vi gjort zero idag så ska de bli kul att se annat än dessa fyra väggar, nog att de är fina men kanske lite tråkiga i längden... Jag börjar bli desperat efter jobb. Sökte ju nio jobb, som jag tidigare skrev, har fått besked från ett att tjänsten redan var tillsatt. Så nu får vi hålla tummarna för resterande åtta.

Hugo är på skällhumör idag och skäller på alla ljud och rörelser han kan hitta, vet inte vad det kan va... vaknat på fel sida antagligen. Siri har börjat bli lite rymmningsbenägen på promenaderna så nu är det dags att koppelträna lite. Som tur är går det ju inte så fort för henne, men hon ska hälsa på alla som vi möter och gärna promenera med dem en bit. Vi försöker lära henne att man inte ska följa med främlingar man inte känner men hon är helt enkelt för godtrogen.

Nehej, klockan är tjugo i tre, när man sover går tiden mycket fortare, så jag ska nog joina resten av gänget i soffan och hoppas att det blir Husse som väcker oss...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0