Här är vi... igen!!

Nu ska det börjas igen, bloggas alltså. Fast det är ju rätt mycket annat vi ska börja med också. Vi sak börja träna rumsrenhet, igen... vi ska ut i arbetslivet, igen... vi ska börja träna (oss själva), igen... Ja, listan kan göras lång.

Men här kan jag ju börja med att välkomna lilla Siri till den beryktade familjen Carmling/Kaverén. Eftersom vi inte har nog att göra med oss själva och det lurviga bombnedslaget Hugo, så har nu Siri flyttat in. Siri är en renrasig Jack Russell Terrier tik, så nu blir det fullare rulle, eftersom det redan innan är full rulle.

Hugo som snart är två år tycker att det är skoj att ha fått en "lillsiss", han ser efter henne en aning och håller koll på vart  hon är och vad hon gör. Blir hon för jobbig eller om han vill ha sitt tuggben ifred så är sängen en bra fristad, för dit upp kan Siri inte hoppa. Hon ska ju gärna pussas också, mycket... och blir lätt lite ivrig i sitt pussande och nafsar till med de där små sylvassa valptänderna. Welcome back; rivsår.

Så här på bloggen kan vi ses ofta, för att bekänna våra synder och prisa vår välgång. (observera att vi faktiskt bor i Jönköping)

Nu är det iallafall dags att nana en stund

Pöss

Kommentarer
Postat av: Carina Nilsson

Kan man kräva mer av en valpköpare?Ni har ju allt ,kan gobiten Siri får en bättre uppväxt !!!Jag är så stolt över er Matte& Husse ni är underbara ni glädje inte bara Siri utan mej med.

Tass tass

Uppfödaren C Nilsson

2008-07-26 @ 13:42:08
Postat av: Cicci herself

Hej Carina!



Kul att höra att du är nöjd med oss. Siri är en fromm liten valp om man jämför med hennes äldre bror när den tiden begav sig.

Du får hålla koll på bloggen och läsa om Siris framsteg.



Må gott i värmen, kram från oss alla, stora som små!

2008-07-28 @ 23:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0