De ska börjas i tid

Jaha, då har Lill-Siri varit på Torget och fått social träning, hon sov i min famn mest hela tiden... Sen va de loppis och efter det sov Siri en hel timma. Det underbara med det lilla livet är att hon går och lägger sig i sin korg när hon är trött. Hugo haar aldrig sovit i någon korg, hur många olika vi än har köpt. När han va liten smög vi ut och la han i sin korg så fort han somnat i knät, men man han inte sätta sig i soffan igen förens man hörde de små tassarna komma smygandes...

Tänkte köpa tennisbollar till Hugo på Torget, de går ju åt som smör i solsken. De brukar finnas ett par som har en massa tio-kronors-lådor, där brukar man kunna öpa många bollar för en billig peng. Men tydligen har de sålt utan tillstånd och blivit avstängda från försäljning på Torget, typat.  Så nu blir de till att köpa fin-bollar istället.

Hela familjen har varit i vår lilla, lilla park idag. Busat och kastat boll. Eftersom bollar är Hugos prio ETT, så har vi honom lös när de kastas boll. Tyvärr fick leken ett abrupt slut då Hugo fick syn på en stor svart labrador som han bara va tvungen att bita lite. De flesta hundägare brukar ha förståelse för Hugos små ticks då vi brukar hinna varana i tid, men denna kille blev så arg och svor, fler än en gång. Helt klart vårat fel, men om det var så hemskt hade han kanske kunnat avsluta samtalet i mobilen och firat in sitt flexikoppel och hevat in sin egna hund. Enligt killen skulle man inte ha sin jävla hundjävel lös om man inte hade pli på hundfaan, håller dock me. Men vad är skillnad på 8 meter flexi eller 8  meter utan flexi?
Så Hugo får tillbringa lördagskvällen i skamvrån ;) med Laban som sällskap.

Här är iaf de lilla monstret, som nu är det stora monstret, från sin bästa sida.


Lill-Snurpan; Siri

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh gud så söt hon är lilla Siri! Vad tröttsama en del är alltså!

Men jo Hugo är ju en riktig kamphund, eller hur?:)

Va skoj att Ni med har en blogg, kommer jag bli beroende av!



Vilket datum spelar han? Ska se om jag är ledig, det hade varit jättekul!

Massa Kramar!

2008-07-20 @ 10:38:36
URL: http://wildakruttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0