Borta bra men hemma bäst!

Idag har det varit full rulle som vanligt. Siri har sovit helt okej inatt när hennes korg stod bredvid sängen, på min sida förstås. Pär åkte till jobbet som vanligt vis åtta-tiden och vi tog en rejäl sovmorgon, gott. Efter att Muchen varit hemma på lunch, bestämde hans sig för att de va bra för idag, åkte till jobbet, låste och kom tillbaka hem, gott. 

Efter att våra underbara neighbeours sagt ja till att vara hundvakt åkte de vuxna i familjen iväg på en liten shoppingtur. Det handlades ett par finfina vita tygskor, på rean, lite toppar på H&M, hundmat, tuggben, en gammal byrå från myrornas som efter lite renovering kommer att blir finast i sovrummet. Lite annat smått och gott slank också ner i påsarna.

När vi skulle hämta de små hade husliga "tant" Maria bakat bullar, så det bjöds på ljummna bullar och mjölk. Familjen Carmling/Kaverén tyckte det var så himla trevligt så vi stannade på kvällsmat, vin, öl och drink samtidigt som vi njöt av Allsång på Skansen och Morden i Midsommer.

Så nu är vi äntligen hemma och Hugo sussar vid mina fötter. Siri det lilla vidundret kör valpracet, helt underbart =0). Så visst är det supertrevligt att vara borta men häligt att vara hemma, där man kan göra som man vill. Nu ska här nannas för imorgon ska här storhandlas, införskaffas nya blommor till  balkongen och till kvällen kommer godingarna Hanna och Marcus på lite kvällsemat med tillbehör.

Puss & God Natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0