Fulsurfar...

Det är nåt fel me DNS:en så vår käre Erik när han va här förut idag och meckade me vårt internet som inte fungerar. Så de blir till att fulsurfa lite innan vi fått tag på Comhem. Enda stället i lägenheten signalen är tillräckligt stark är vid fönstret i vardagsrummet, så där sitter jag och häckar. Siri ligger i soffan å vilar medans Hugo är på prommis me Husse.

I torsdags efter att våran käre granne haft fest va de rätt lugnt på hemmafronten. Pär va tröttare än tröttast och vi andra va rent slöa av sömnbrist och värmeslag. Vi va dock en sväng i djuraffären och köpte mer mat till Siri (hon äter som en häst) och ett fästinghalsband till Hugo.
Hugo fick två utbrott på andra hundar under dagen och jag skäms. Förut har han skällt ut och viljat döda små svarta hundar, sen lades stora svarta hundar till listan och nu hatar han även små vita hundar... Ja, snart hatar han väl alla och förvandlas till en muterad, slemmande mördarmaskin. Fast han går fortfarande ihop med kompisen Rex och lillasyster Siri.
Pär har börjat svara folk som vill låta sina hundar hälsa på Hugo att han är tränad för att döda, så det är bäst ni håller er borta och blotta inte strupen för mycket för då hugger han direkt. Ha, ha, ha!
Vi hade tvättstugan och jag har aldrig tvättat så mycket tvätt. 16 maskiner med tvätt, herregud... Den som spar han har... en himla massa skitiga strumpor. Så hedanefter blir det tvättstugan en gång i veckan.

Fredag och helg, vad jag längtat efter helgen... Pär slutade vid fyra och vid fem kom Mackan förbi och tog en fika på balkongen. Pär kokade kaffe som smakade te... Sen blev det en sväng till A6, jag ville så gärna se lite folk... Handlade en svart hängslekjol och en lite rockig t-shirt.
På vägen hem plockade vi upp lilla Hansan som sällskapade med oss under kvällen. Vi drack några cider och åt en god wook.
Kvällen blev sen då vi tittade på film, så Hanna sov över i vårat lilla gästrum med Siri under täcket och Hugo tassandes runtomkring sig. Vi hörde henne fnissa långt efter att vi släckt lampan då Siri smög sig ner under täcket. Staackars Hanna, inte mycket sömn där inte... Men gott för oss att få sova "hundfritt"

Eftersom det är slapp-lördag idag, så sak vi se på film nu... Ska fulsurfa lite mer senare för här finns mer att förtälja...

Kommentarer
Postat av: Hansan

hi hi ni är ju för söta ni! Tack så mke för sängplatsen i natt! och för allt gos med de små vovvisarna, behöver lite "hundterapi" ibland ;)



Puss på er tills vi ses nästa gång!

2008-08-02 @ 20:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0