Pannkakor

Idag har Hansan varit på besök och vi har åter igen ätit pannkakor med nutella, glass, sylt och socker. Så himla sjukt gott. Nu är vi helt degiga i magen och har legat i soffan, slöat och pratat skit. Hanna är min bästaste vän.

Hon är även mn första kund och har köpt ett halsband i serien "Human Heart". Måste få säga att det var jättefint på, det hängde snyggt och känndes helt rätt. Sen om det berodde på att Hanna är en av de sötaste och att hon klär i allt, de vet jag inte...

Human Heart Hannas nya halsband


Så ikväll blir det återigen tv och soffmys, men de är ganska skönt. Även vovvarna är slöa. En rolig nyhet är att Hugos kli börjar bli bättre, men han har fortfarande två behandlingar kvar och en massa duschningar att se fram emot. En annan sak som har blivit bättre är att Hugo är mer lyhörd, både inne och ute. Han är visserligen lika obstinat som innan vid hundmöten men man får vara glad för det lilla. När vi släpper hundarna lösa och de leker med Rex är Hugo jätteduktig på att lyssna och komma på inkallning. Men de är klart, han är ju mattes lilla goding.

 Mattes favvo

 Hugo är den bäste att pussas på kommando

Om vi orkar blir det lite rumphårsklippning och trimmning av klor, men bara om vi orkar, annars blir det imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0