Lördag

Idag har det varit fortsatt lugnt, jag tror att lite av jullugnet fortfarande ligger kvar sen är Pappa Pär fortfarande lite slö efter de att han varit sjuk i veckan. Han har visserligen gjort ett hästjobb och handlat för hela vecka idag, tillsammans med alla andra i Jönköping, de va tydligen ruskigt mycket folk på ICA Maxi. Jag och Viggo myste i sängen :0)

Sen så har jag gjort en stek i ugnen och anmält Lilleman till babysim. De ska bli så spännade, han tycker ju att de är toppen att bada i baljan men de är ju svårt att få rum å plaska ordentligt, så de ska bli toppenskoj med lite babysim i stora simhallen. Så nu måste vi shoppa simbrallor till lillskrutten :0) Undra om han behöver simglasögon?! Har sett på bild att på en del babysim har barnen de, får fråga Fina Frida och Eddeman, de kan de där med babysim då deras kurs pågår nu.

Mitt kära huvud vill tydligen inte va me, har vilat och knaprat piller idag me, men de vill liksom inte bli riktigt bra :0(

Massor me mer snö har de kommit idag också, lite typiskt tycker jag när de äntligen har skottat och gjort fint så man kan komma fram med barnvagnen... Nu är de bara att ta sats ända hemifrån om man vill komma framåt.

Lilleman har ätit gröt till kvällsmat idag också, nu gapar han lite när skeden kommer och smaskar glatt i sig :0) Idag fick han lite mjölk till och den sipprade fint ut i mungiporna, skruttas ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0