Kalas

Hemma igen efter ett väldigt trevligt kalas. Tack Mickan och Erik för en trevlig måndagskväll. Det blev en hel del tjöt, som alltid när hela familjen Kaverén kommer tillsammans :0)

Skruttas ligger i sin säng men vill inte riktigt sova än, skönt att han ännu inte fått några bestämda sovtider, de gör ju att man kan kalasa till klockan halv elva på en vardag ;0)

Nu sängen och lite Svt play innan John Blund kommer och knackar på, känner jag Pärsson rätt så har John Blund redan varit där.


Kommer ni ihåg John Blund med sin lilla påse med sovsand?!

Magträning

Idag har Viggo legat en hel del på magen, träningen börjar ge resultat och han är riktigt stark :0)


Viggo äter potatis-majs-mos

I helgen har Viggo börjat att äta lunch också, vi gjorde lite hemmagjort mos och de va mycket godare än köpematen, de låter så iaf ;0)




Ny vecka, igen!

Helgen går fort och nu är de ny vecka. Igår, söndag, förra veckans sista dag gjorde vi inget särsklit, planerade lite barndop, inhandlade en födelsedgaspresent, spanade in området Ljungarum och jag ca på ett skivstångspass på Friskis. Jag har ju gått på Pump innan och minndes de som ett väldigt roligt pass. Skivstången igår va bara sååå tråkig, tråkig musik, tråkig ledare och en massa tråkiga uppehåll under hela passet, att vi dessutom tränade ben 3/4 av passet gjorde ju inte de hela bättre. De enda positiva är väl den djävulusiska träningsvärk jag har idag.

Idag denna underbara måndag har varit ganska rörig. Jag skulle va på MVC vid klockan ett och tänkte promenera ner. Så vid tolvtiden packar jag ner Viggo och stapplar ner för trappan med min djävulusiska träningsvärk, sätter på broddar då de är isbana här borta på gräshagen, knallar iväg. Vi möter grannen Tjat-Ulla nere vid lekparken och blir fast i tio minuter efter att ha lyckats slita oss loss och kommit ytterligare en liten bit kommer jag på att jag glömt plånboken, vi vänder hemåt, vi ska ju köpa födelsedagspresent och då kan plånboken va bra att ha. Jag stirrar blint ner i backen och hastar förbi Tjat-Ulla för att inte fastna igen, in i trappuppgången, av med broddar, upp för trappan, ner för trappan, på med broddar och springa till bussen, stelt pga av TRÄNINGSVÄRK! På bussen kommer jag på att jag glömt termos med Viggos mat och bodien jag skulle lämna tillbaka på P O.P, f-n. Jag är glad att jag kom ihåg Viggo och att vi kom i tid iaf :0)

Nu vilar Viggo i vår säng och jag sitter och väntar på Pärsson för snart ska vi på födelsedagskalas, Pärs bror, Erik - hans flickvän fyller nämligen år. Härligt med kalas en vardag, speciellt en måndag, de livar upp veckan litet. Imorgon är de spinning igen, härligt! Ska dock bli spännande med den träningsvärken, jag kanske trillar av cykeln.

Sitter i soffan

Viggo har börjat att göra sittups när han sitter i våra knän. Han är jättestark och häver sig framåt. Så nu när man sätter honom med lite stöd så sitter han väldigt stabilt :0)


Ny bilpyjamas (i strlk 74!!!) den är lite lång i ärmarna men den gamla pyjamasen är lite kort i benen.


Flinfis ♥


Spanar på farsan...

Vi sitter i soffan, ensamma för första gången på väldigt länge. Lilleman har somnat i sin säng :0) De heta samtalsämnet är HUS och vilken trevlig familjeunderhållning Fångarna på Fortet verkligen är!

Grattis på namnsdagen, lillfis

Idag har CARL viggo erik, namnsdag, det är Carl idag, så grattis skruttas på din allra första namnsdag :0) Mamman har inhandlat nya pyjamas och två nya bodies, supernice!

Igår när vi va på äventyr blev de en liten sväng till 1a Klass, refillpåsar till blöjhinken, ett par snygga jeans och en fin randig bodie med matchande dregglis, så nu är skruttas superfräsch. De är ju så roligt med dessa små fina kläder, galet roligt :0)


En liten fis som blivit en stor prutt ;0)


Lite bilder

Idag har de inte hänt så mycket men till kvällen händer de desto mer. Frida och Edvin kommer hit på lite kvällsmat och innan dess ska familjen iväg på äventyr och inhandla lite lakan, sicket äventyr :0) Blev ingen gympa idag, vaknade me halsont och täppt näsa, så jag motar olle i grind, för nån förkylning vill vi inte ha, har inte tid mät heller.

Så vi har kört en hel del magträning, Viggo, inte jag. Undra dock vem som behöver de mest?! Här kommer lite bilder så alla kan se hur duktig han är och hur söt han är ♥


Han har ju legat på skötbordet också och snackat med dinglisarna :0) och när mamman inte va me....


... så försökte skötbordsdraken att äta upp han. Men mamman va snabb och daskade till draken med en bajsblöja så den sprang och gömde sig.


På golvet och spanar in de snygga ränderna


Åh nej, nu kommer morsan me kameran igen!


Han har ett såå gott, litet snett leende vår älskade pojk ♥


Duktig kille


Rynkar lite på pannan och undrar hur länge man ska behöva ligga här?!


Hallå allesammans, Viggo här.

Lill-Lördag

Redan onsdag, veckorna går så fort. I måndags va Viggo och jag en sväng uppe i Vadstena och hälsade på mormor, även morbror tittade in en sväng efter jobbet :0) Vi tog en liten promenad ner på stan eller de som är kvar av stan, hälften av alla butiker hade stängt och de som hade öppet hade de mest konstiga öppettider, typ två dagar i veckan, jämna veckor, 14-18. Inte konstigt att stan håller på att dö ut. Vi är ju i Vadstena ibland och hälsar på men de va säkert flera år sedan som jag gick nere på storgatan, vi tog vägen förbi min gamla mellanstadieskola, allt såg precis likadant ut, de kändes som tiden stått stilla och att de bara va jag som hade växt. När man va liten såg allt så stort ut, nu såg de så litet ut, nästan pluttigt! Fick en konstig känsla när vi gick där, de va roligt att minnas hur de va men så gick de kalla kårar längs hela ryggen över att vara tillbaka, blev nästan lite rädd över att jag var tvungen att stanna. Ökade på takten på stegen hem till mamma och tänkte att de skulle bli underbart att få åka hem, jag vill ALDRIG någonsin tillbaka till Vadstena igen.

Igår stod de "tvätt" på schemat så de blev ett par maskiner, sen gjorde jag de där roliga med att betala räkningar, not! Och på kvällen va de spinning, va inte så laddad och kände mig lite mör i benen men jag gjorde de och de kändes jätteskönt efteråt. När jag kom hem hade världens finaste Pär lagat mat, så de blev mat och lite soffhäng sen sängen. Lilleman har börjat somna liite tidigare, runt elva :0) alltid nåt.

Idag blir de bb-träff med alla fyra tjejerna som jag låg inne med på bb. Vi träffades när vi låg inne som oförlösta, så nu är första gången som alla ses igen med barn, sist va de bara magar. De blir jag och Viggo, Karin och Selma, Erica och Nellie, Ida och Alvin. 2 pojkar och 2 flickor :0) Barnen är födda i vecka 35 och 36 så de är roligt att ses då de är ganska lika i sina sätt.

Sen ikväll måste jag släpa mig till Ica Maxi och handla, usch och fy, men de börjar bli bra tomt i skåpen. De kanske blir så att vi åker hela hiet, de är ju roligare om man är flera :0)

Dop och världens coolaste kille

Idag va de lilla Sysslingen Wilmas dopdag. Det var ett väldigt fint dop i en väldigt mysig liten kyrka. Vi kom sist och hamnade längst bak så vi såg lite dåligt men annars va de himla fint.
Funderade en hel del på de prästen sa och de är nog mest för traditionens skull som vi döper vårt barn, inte för vår kristna tro, för den har vi nog tappat, men vi bevarar de lilla som finns kvar. Giftemål i kyrkan, barndop och en liten sväng på skolavslutningen, de är väl de!

Viggo hade sina nya finkläder på sig och va den finaste lilla kille som någonsin har skådats, av mamman iaf ;0) Lugn och snäll som vanligt va han me, tykänns lite när han är nyvaken och trött men annars precis så go som bara Viggo kan va :0)


Söt ♥ Nästan likadan som pappan :0)


Mammas älsklingar ♥♥


Mammas lilla rumpnisse


Pussgurkan


Viggo är tillbaka

Äntligen är det lite mer som de ska va :0) Viggo har i lite drygt en vecka varit väldigt gnällig, han skriker ju aldrig och somnar när man lägger på honom kaninen, men sen förra torsdagen har det varit gallskrik på kvällarna, gallskrik så fort han blivit lite trött och han vill absolut inte sova i sin säng eller sova överhuvudtaget, han som normalt sover 9 timmar per natt har nu sovit 6-7.

Men igår va han tillbaka, vår lilla gullunge ♥ Vi gick runt och vyssjade honom lite när han skulle sova, lite av vana, men så orkade vi inte mer utan la honom i sängen. Han spottade bestämt ut nappen, la bort kaninen (?!) och somnade. Nu på förmiddagen har han varit som en sol och vilar nu lite, precis som vanligt, och allt utan protester. Skönt när allt är som de ska va :0) och skönt med en glad, nöjd liten kille


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Lite bilder


Magträningen går bättre och bättre...


men man blir fort trött...


jättetrött, faktiskt.


Ny dag, nya krafter...





Soffpotatisen :0)


Vår älskade lilla Viggo ♥

The End

Nu är veckan slut och det är härlig helg :0) Pappa Pär är ledig och hemma med oss i två hela dagar. Imorgon ska vi på barndop då Viggos lilla syssling Wilma ska döpas. Viggo har världens grymmaste outfit och Mamman också ;0) Kunde köpa en storlek mindre än vamligt idag, jippie! Om de va stora i storleken eller om de är träningen som gett resultat vet jag ej, men vi låtsas att de är träningen ;0) Pappa Pär kommer att va snygg som vanligt ♥

Idag va de också slutet på fredagsgruppen på ÖF, Viggo och Edvin är nu stora grabbar och flyttas över till onsdagsgruppen där det är barn mellan 4-7 månader. Känns inte alls lika mysigt :0( och de grupperna är såå stora, många, många barn och vuxna. Sen så är det på em också, 13-15. Hmm... jag som tyckte fredagen va ett perfekt avslut på veckan, nu borta för evigt. För sen när/om man får ett andra barn får man inte komma till ÖF, de är bara för förstagångs-föräldrar, suck!

Efter förskolan gick vi hem till Fina Frida och Eddeman. Vi käkade lite lunch och hängde en hel del i soffan. Grabbarna har börjat få liiite intresse för varandra :0)


Tjena Kompis!


Händer är najs, dem egna, mammas, pappas, Edvins, ja, bara de är händer så händer de alltid något :0)


Edvin "Eddeman"


Viggo vilar på Fridas fina ammningskudde :0) På sig har han den fina tröjan han fått av mormor för lääänge sedan, äntligen passar den. De gäller ju att va fin när man ska till ÖF.

Tack Fina Frida för en fin dag, alltid lika mysigt :0) och som alltid stannar vi såå länge, men tiden går fort när man har roligt :0) Pappa Pär kom och hämtade oss efter att han slutat jobbet och så blev det en liten sväng ner på stan. Vi köpte lite färska räkor på vägen hem så till kvällsmat blev det Skaldjurssallad, smaskens!

Viggo åt gröt, som han gör alla kvällar nuförtiden och de blir bara laddigare och kladdigare. I går testade vi lite blåbärspuré till igen och då tyckte han de va riktigt gott, så de fick de bli idag me. Hurra för blåbär! När man matar honom så låter han hela tiden, mmm... mmm... han tycker nog att de är väldigt gott :0) Mammas lilla ♥♥♥


Kladdigt blir de och blåbär de är ju toppen :0)


Händerna måste ju va me också, gröten smakar såå mycket bättre om man toppar med ett och annat finger


Trots haklapp blir de lite fina fläckar. Tur att vi har en tvättmaskin och en stor burk me Vanish :0) Himla nöjd kille iaf ♥


Thaisoppa

Japp, idag blir de hemmagjord thaisoppa på bland annat kokosmjölk, smaskens!

Vi har hunnit med en hel del sen sist...

Måndag gjorde vi ju inge särskilt men i tisdags va de full rulle igen. Karin och lilla Selma kom på besök vid nio-snåret på förmiddagen och vi fikade och tjatade en bra stund innan de va tvugna att ila vidare till dagis. De va trevligt, de är alltid trevligt att träffa Karin. Jag hade plockat upp lite av alla hundra småkakor jag bakat och lagt i frysen, men... jag åt inte en enda :0) Sen blev de en hel del bus med den lilla fisen och så bokade jag in dop, ringde de blivande faddrarna och sen när pappa Pär kom hem for jag till Hva och gick på spinning.
Att man kan svettas så?! Helt sjukt, men otroligt gott. Träffade Lisa på spinningen, blev så otroligt inspirerad och imponerad av henne. Hon käkar GI och tränar, kämpar för att bli lite mer som hon vill (tror jag, hoppas jag också, att det är de som driver henne, att hon själv ska känna sig nöjd och ingen annan) så nu jävlar känner jag, nu är de äntligen dags. Nu när jag har klarat av alla mina hinder som dykt upp på min väg, krälat mig ur dessa djupa dalar och ser fram emot att komma upp på toppen igen är det dags att göra det lite mer som mig själv, lite mer som jag en gång var. Nu finns de inget som kan störa min fokus, visst kommer det säkert dyka upp nya hinder men nuförtiden blir de nog inte större än ett fartgupp och efter va jag har hört så tar man sig bara över ett fartgupp i lite högre fart så känns de knappt överhuvudtaget :0)

Idag har vi kollat på hus, de HUSET, oj oj oj. Men vi får se, blir de så blir de, om inte så kommer de säkert något annat. Sen så har jag promenerat runt sjön med Fina Frida, Eddeman, Långa Polisen och Glada Gina :0) Vi hämtade upp Hugo på vägen och döm av min förvåning så gick han snällt (ganska iaf) brevid Gina hela vägen hem, visst morrade han lite och visade garnityret när hon bumpade till honom lite men han fick ganska snart svar på tal, nyttigt! Så nu kanske t.o.m Hugo kan va me att umgås :0)

Så nu blir de som sagt lite thaisoppa och första avsnittet på 2:a säsongen av Glee (nördigt, jag vet, men såå sjukt bra...) på nya kanal 11. Sen ska vi säkert räkna och älta olika alternativ fram och tillbaka gällande HUSET. Tidig i säng ska jag försöka att va, har haft en liten propeller bredvid mig inatt. Vet inte hur många gånger jag har lagt honom till rätta och när vi vaknade imorse låg han på tvären i sängen, IGEN! Att en så liten kille kan ta såå stor plats, fantastiskt ♥
Imorgon är det mammagympa, 1:a passet på terminen och med ny ledare, de blir säkert kanon :0)


Skruttas vilar lite, med två snuttisar, både "ninis" och "giffis"

Startsträcka

Det känns lite som att måndagen är en enda lång startsträcka för att man ska komma igång med resten av veckan. Så är det för mig iaf. Jag planerar på söndagskvällen en massa som jag ska göra under måndagen, bra saker att börja veckan med. Så blir de måndag och vi bara går här, jag och Lilleman. Vi myser, lite här och där, i sängen, på golvet, i soffan och sjunger igenom hela skivan med alla 23 barnsånger sen så vilar vi lite också. Men de är himla skönt faktiskt, att man kan göra som man vill :0) Än så länge protesterar ju inte Skruttas så de gäller väl att passa på så länge man kan...

Känns som att de inte är långt kvar tills man ska börja jobba och de är det ju inte heller, 3 månader kvar. Känner mig lite stressad över tanken, men de är bara att lägga åt sidan och njuta tiden som är kvar. Sen ska ju Pappa Pär få va hemma med Lilleman och de blir ju finfina grejor.

Igår va jag och Fina Frida på gympa, de här passet va lite lättare än de förra men inte lätt för de, inte på långa vägar. Men jag ska nog f-n lära mig å jympa jag me, så de så! Imorgon blir de spinning i Hva, då alla spinningpass är upptagna i stan, hela veckan framåt. Och på torsdag blir de första mammagympa-passet för terminen, superkul :0)

Lördag

Idag har det varit fortsatt lugnt, jag tror att lite av jullugnet fortfarande ligger kvar sen är Pappa Pär fortfarande lite slö efter de att han varit sjuk i veckan. Han har visserligen gjort ett hästjobb och handlat för hela vecka idag, tillsammans med alla andra i Jönköping, de va tydligen ruskigt mycket folk på ICA Maxi. Jag och Viggo myste i sängen :0)

Sen så har jag gjort en stek i ugnen och anmält Lilleman till babysim. De ska bli så spännade, han tycker ju att de är toppen att bada i baljan men de är ju svårt att få rum å plaska ordentligt, så de ska bli toppenskoj med lite babysim i stora simhallen. Så nu måste vi shoppa simbrallor till lillskrutten :0) Undra om han behöver simglasögon?! Har sett på bild att på en del babysim har barnen de, får fråga Fina Frida och Eddeman, de kan de där med babysim då deras kurs pågår nu.

Mitt kära huvud vill tydligen inte va me, har vilat och knaprat piller idag me, men de vill liksom inte bli riktigt bra :0(

Massor me mer snö har de kommit idag också, lite typiskt tycker jag när de äntligen har skottat och gjort fint så man kan komma fram med barnvagnen... Nu är de bara att ta sats ända hemifrån om man vill komma framåt.

Lilleman har ätit gröt till kvällsmat idag också, nu gapar han lite när skeden kommer och smaskar glatt i sig :0) Idag fick han lite mjölk till och den sipprade fint ut i mungiporna, skruttas ♥

1:a Maten

Här kommer en liten filmsnutt från första matningen....


Härliga fredag

Nu är det fredag och de är skönt, visserligen är alla dagar sköna när man är mammaledig men fredag innebär två hela dagar tillsammans med hela familjen och det är guld värt. Vi har precis ätit lite och lilleman har fått smaka på lite gröt, igen :0)
Premiären va igår och det gick jättebra, han blir nog ett matvrak. Jag hade ju sett fram emot att få se lite fint minspel men han bara smackar och äter. Han har ju lite svårt att veta hur han ska hantera maten i munnen men efter en hel del pillande med tungan, en del fingrar och en och annan hel hand slinker de ner. Sen klunkar han i sig vatten så han blir alldelses tårögd och sen vill han ha sin ersättning. Så nu är han mätt och go. Just nu ligger han på skötbordet och jollrar medans pappa kör, "baka, baka, liten kaka..."

Idag har det varit ÖF med en hel del nya mammor och barn, mycket trevligt. Sen promenerade vi hemåt tillsammans med Fina Frida och Eddeman, de blev lite småstopp på vägen och ett litet inköp, till Skruttas förstås ;0)

Jag fick sån huvudvärk igår och de har bultat lite smått hela dagen och på eftermiddagen bröt det ut igen. så jag har faktiskt vilat lite på sängen. Tur att pappa Pär finns ♥ Så nu är jag pigg och laddad för soffmys men jag kommer nog somna rätt lättvaggat ändå ikväll, känner mig lite trött ändå, kanske för att man har mycket att tänka på.


Viggo ligger i myspölen på ÖF och smaskar på sin goda, jättegoda hand med ena örat vikt (de högra står ut lite mer än de andra just för att han viker de hela tiden) :0) Han har nya jeans och sin lilla gubbkofta med lappar på armbågarna på sig, men helst vill han bara visa magen hela tiden ♥ Och kaninen är med, självklart är kaninen med, alltid ♥

BVC + MVC + City

Full rulle kanelbulle :0) Idag va det dags för besök på bvc, lite prat om mat och sen va det vägning och mätning.

Dagens vikt: 6578g

Dagens längd: 62,5 cm


Inte så dramatisk ökning den här gången, de verkar som han planar ut lite, de innbär kanske att han kan ha sina kläder längre än 2 veckor :0)

Efter bvc, gjorde mamman ett litet stopp på mvc. Sen traskade vi ner mot stan och mötte upp Kerstin och Wilma, vi tog lunch med en gång då de små va lite trötta och snälla, de gäller att passa på när det är lugnt. De blev lunch på Twin, då de är en barnvagnsvänlig restaurant. Mätta och glada styrde vi kosan mot storgatan och affärerna :0) De blev lite finkläder shoppat till Lilleman då det stundar dop nu i slutet av januari. Mamman köte sig en kofta på rean, dra på trissor så fint! Efter några affärer va de fikadags, vi hoppade kaffet efter lunchen och tog de på Waynes istället då de va dags för de små att fylla på i magen lite. Vi fikade en ganska lång stund då vi blev lite lätt slöa där vi satt, men så tog vi oss i kragen och avverkade de sista affärerna, de är jobbigt att va mammaledig ;0)


Wilma och hennes polare Kossan, hänger lite på Wayne´s


Funkar fint med lite soffhäng och matpaus mitt i allt shoppande :0)

När klockan var fyra skildes våra vägar, Kerstin och Wilma brummade hem till Norrängen och jag hoppade på 3:an, hela vägen hem.

Pappa Pär är fortfarande hemma och sjuk, han blev faktiskt sämre igår och har varit uppe en del inatt, stackarn. Men när jag kom hem och uppflåsandes för våra tre trappor utan hiss, möttes jag av en fräsch doft av nystädat. Då har han min älskade man, dammat, dammsugit och skurat golven, skurat toan och bytt lakan i sängen :0) Han är ju bara bäst. Han ville så gärna att vi skulle tycka de va roligt att komma hem. Älskar dig, min finaste Pärsson

De va en gång...

Veckan rullar på

Som vanligt med rasande fart. Jag tycker de är skönt nu när allt blivit lite mer som vanligt, de där dåsiga allmäntillståndet som blir vid jul och nyår när alla är lediga och äter för mycket är förbi och allt blir mer som de ska va. Folk är igång, de händer lite mer, saker har öppet och man är sugen att börja med nya saker, ta tag i saker och ting, de är då så sant som de är sagt; Nytt år, nya möjligheter.

Vi har i veckan en sjuk pappa Pär hemma, ynklig som få ;0) tråkigt för honom, vi som trodde han klarat sig. Men Viggo och jag är på G.

I måndags var de bara måndag, igår va jag hos tandläkarn, som borrade ett litet hål i min plånbok, kanske inte lika stort som de jultomten gjort men han bättrade på de lite iaf, tack säger jag! Idag va vi på Föräldraträff och lyssnade på lite matprat, fick lite fina recept på mumsiga puréer som Lilleman ska få äta framöver, min tanke är att göra barnmaten själv, får se hur länge man orkar men storkok verkar som en bra idé. Sen blev de soffmys hemma hos Fina Frida, Eddeman och den Långa Polisen, skönt att bara slappa lite ihop. Känns som jag gjort såå mycket dessa dagar men de är väl när man har all markservice själv som de känns som att man är igång hela tiden. Att ta hand om man, barn, hund och hem tar sin lilla tid och känns som ett heltidsjobb, mer än de jag kallar mitt jobb :0) men ändå lite mysigt att alla är hemma och så beroende av MAMMA!

Imorgon är det BVC som gäller, det är exakt en månads sen och de ska bli sååå spännande att se hur stor den fortfarande ganska lilla killen har blivit :0) Sist va de ju vaccination och då va de ju inte så kul, skruttas fick feber efter sticken men imorgon är de ju bara vägning och mätning, så de ska nog gå finfint.
Jag har nog inte skrivit vad han vägde och mätte sist, men han va 60,6 cm lång och vägde 6024 g, de är kiiilo förstår du!

Efter BVC ska vi luncha och sen göra stan med Kerstin och Wilma, topp :0)

Viggo 4 månader

Tiden bara springer iväg, Viggo är nu 4 månader och till helgen ska vi börja med lite smakportioner :0) och snart är de sommar!

Puss på dig vår älskade lilla lillfis

Hunden Hugo

Ja, vi är ju fyra medlemmar av familjen Kaverén och en av dem är ju hunden Hugo om det nu är någon som missat honom. Han är liten, brun, lurvig och ganska speciell... precis som vi andra ;0)

Nu när jag tömde mobilen hittade jag lite film på den lille brune, han är ju för söt!


Mer bilder

Idag är vi bara hemma och gör ingenting. Viggo vilar lite granna och jag har just ätit frukost, sent som vanligt. Jag tycker de är så svårt att få tid till att äta, de är liksom sista prio, dumt, men så är de!

Har tömt mobilen på lite bilder igen...


När jag va hemma senast va de sååå fint me all rimfrost, de riktigt skimrade över schlätta


Fint va?!


Viggo i sin goa sparkdräkt eller OnePice ;0) Han har redan vuxit ur den, så jag har köpt en till, likadan :0)


Snart så kan han ha den fina kepsen han fick av Farfar...


Flinar lite granna♥


Julaftonsfin


STOPP och belägg, morsan! Inga nakenbilder.


♥ ♥ ♥ ♥


Ha, ha, ha den här bilden är så charmig ♥ Han ser ut som en seriefigur men jag kan inte komma på vilken...


Bild från idag, på magen... hör å häpna eller se å häpna kanske?!


Mammas magfis


Finaste, älskade Viggo ♥




Söndag

och vi har inte gjort ett skit! Usch, ibland blir jag så störd på att de ska va så svårt att ta tag i saker.
AAAHHH.....!!!!

Magsjuka

Japp, så tråkigt är de :0( Lilleman hade ju feber i onsdags sen gick den över och jag fick feber och blev maggsjuk, nu idag börjar de bli bättre och jag har pillat i mig varm mat, men nu har Lilleman blivit kass i kistan. De är mycket, illaluktande, simmigt b-js överallt. Stackars liten, han äter, bajsar och sover lääänge, lite orkeslös :0( I morse sov han till klockan tio, skönt med sovmorgon för oss men tråkigt när man vet att de inte är riktigt bra med Lillfis.

Nu tittar vi på Fångarna på Fortet, senast de gick på tv låg jag på BB, de har ju hänt lite sen dess :0)


Glad eller ledsen?! Ja, säg de...

Viggo Lillfisen

Filmvisningen är över då vi blir nerringda av oroliga mor- och farföräldrar över att lillfisen ligger ute på nätet. Vill man se honom får man göra de live. Ring och boka tid!

Lite uppdatering i bilder


Såhär bra gick de för oss när vi skulle göra julkort


Men de är en väldigt gullig liten pepparkaksgubbe


och mullig ♥


Och pepparkaks-hunden


En liten smilfis


Utan kläder är de bästa


Ibland, men de är inte ofta, kan jag ligga på mage en liten stund


Nya snygga fotoposen ♥♥♥

Längesen sist...

Ja, de är nog såhär det kommer att vara, långt mellan uppdateringarna men de är väl inte så konstigt, vi har ju nåt annat att lägga all vår tid på =0)

Just nu är jag magsjuk, Viggo va febrig i onsdags men feberfri igen igår, däremot fick jag feber istället och nu är magen inte som den ska, jag har legat i sängen hela dagen och ätit två rostade mackor och en kopp te, jippie! Inte direkt den fredagen jag hade tänkt mig. Pär har varit ledig och vi hade planerat att gå till Öppna Förskolan, träffa lite andra barn och mammor. Frida och Edvin skulle också ha med sig sin pappa som också var ledig idag. Så himla typiskt :0(

Pappa Pär är iväg och köper lite sallad, de enda jag kan tänka på att äta utan att må illa, hyr en rulle så de ska nog bli lite mys här idag me.

RSS 2.0