Helgen som va

Den va verkligen toppen :0) Vi hade lite otur på vägen dit men efter mycket om och men kom vi äntligen fram. Vi bestämde oss för att denna gången ta vägen över Göteborg eftersom vädret va lite halvdåligt och västgötaslätten blåser fort igen. Vi försökte komma iväg vid ett, men när bilen började rulla var klockan kvart över två. Mellan Jönköping och Borås snöade och blåste de järnet men mellan Borås och Göteborg va de strålande sol. När vi kom till Göteborg hamnade vi mitt i rusningstrafiken en fredagseftermiddag så de tog sin lilla stund, när de sen började rulla på igen hamnade vi i nästa kö, i Ljungskile hade en lastbil vält så vi fick åka en annan väg och va slutligen framme i Grebbestad vid sju-tiden. Viggo tyckte de va lite väl tråkigt mot slutet men pappas skönsång fixade sista milen :0) Han är så lugn och snäll vår lille pojk så åka långt är inga problem, skönt de.

Väl framme blev de husesyn i de fantastiskt fina huset, man blev bra sugen på att flytta till hus nu och medetsamma. Elin hade lagat en jättegod "räkgratäng" så vi hamnade vid matbordet ganska så snabbt, de blev en massa härligt tjat och lite soffhäng innan vi smög in och la oss i vår lilla stuga.

Lördagen började me gofrukost och lite lugn förmiddag innan vi åkte in till Grebbestad och tog en härlig lördagsfika med räkmacka, blåbärsmuffins, pannkakor med päronsmil och lite annat smått och gott. Väl hemma igen blev de en hel del bus med den mysigaste lilla Zion. Mycke legobyggande blev de och många torn som rasade :0) Pär fick sjunga krokodilsången minst hundra gånger och så dansades de en och annan dans. På kvällen lagade vi fiskknytten och jag tog ett glas vin, andra gången sen januari förra året!!

Söndag och redan dags att åka hem igen, de gårfort när man har roligt. Vi hann dock me en liten promenad i de härliga solskenet och fick besöka familjen mysiga sjöbod. På vägen tillbaka va de en liten man som vänligt men bestämt ville ta vägen förbi lekparken och vi hängde glatt me och provade de nya gungorna. Viggo sussade sött i sin vagn. Sen pillade vi i Lilleman lite lunch och tuffade hemåt, denna gång tog vi vägen över Trollhättan och skulle se om vi kunde träffa morfar men han va på andra äventyrr så vi tog en lunch på Överby innan vi avverkade sista biten hem.

Som vanligt så glömde jag ta me kamerna men jag snor Elins bilder...


Zion visar Viggo hur man gör när man leker


De va väldigt viktigt att Viggo satt precis där och inte någon annnastans :0)


Matdags med gröt på menyn


Ehh...


Nakenfisar :0)


Jocke och Viggo ♥


Lek-time


Zion delade glatt med sig av sina leksaker


Pappor och pojkar ♥, många killar va de, vi tjejer är lite i underläge... men de gör inget, de gör oss bara lite mer speciella ;0)


Lego är toppen


Snart 2-barns mamma :0) Bäst att öva lite...


Härlig söndagspromenad vid havet

Tusen tack kära vänner för en toppenhelg ♥, känns skönt att veta att vi snart ses igen :0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0