Tråkig och rolig helg

Helg är ju alltid helg och det är ju skönt. Vi bestämde att vi skulle promenera till stan trots regnet men när vi kom ut så regnade de så in i... så de blev till att ta bilen iaf och gissa vem som glömde att checka ut ur parkeringshuset igen?! Som tur va kom jag på de precis när vi körde ut ur p-huset så de va bara att springa in igen... suck, amningshjärna =0) Vi hittade iaf en overall till lilleman och raggsockar, så sött med så små sockar. Någon jacka till pappa hittade vi inte, tyvärr. Blir nog en sväng till A6 för att spana vidare. Sen försökte vi oss på en fika tillsammans men som vanligt kännde Viggo lukten av mat och vaknade för att bjuda alla på lite skönsång. Allt blev bra bara han fick komma upp i knät men jag blir lite nervös när han sitter så oskyddad bland allt folk och alla baciller, larvigt men så känns de. Sen åkte vi hem och hade inget att göra, jag va så rastlös och hade så tråkigt att jag blev irriterad, fy en hel lördagskväll till spillo... vi kollade på "Så mycket bättre" mysigt program, mysig den där farbror Berghagen.

Söndagen däremot bjöd på lite mer action. Kerstin och Erik hörde av sig på förmiddagen och frågade om de kunde komma förbi en sväng, de hade en liten present till Viggo. Så de kom vid två-tiden och de blev lite äppelpaj och lite prat, småskruttarna höll också låda med ganska mycket skrik men fick de bara vara med i famnen så va de lugnt. Så vi bytte barn och bytte tillbaka igen =0) Vi bokade in att åka på höstmarknad på Astrid Lindgrens Värld, ska bli så mysigt, jag som aldrig har varit där.
Sen blev de en liten tripp till Farmor för att kolla in lite gamla prylar som de rensat ut från Pärs mormors hus, vi blev några glasburkar rikare.
Och efter de kom Oskar och Mackan förbi för lite kvällsmys, de blev lite kaffe, tjöt och tv. Precis som de ska va på en söndag.
Tanken va att jag skulle träffat Hanna för en fika men vi lyckades inte få till de då lilleman va lite gnällig på förmiddagen och såmlovade vi bort oss lite om vartannat, men de blir en liten lunch imorgon istället, gott.


Lilla Wilma sitter hos Pär men kikar längtande mot mamma.


Såå söt, lillskruttan =0)


Lilleman myser hos Erik, synd bara att mamman hans är så dålig på att fota


Foto på de fina presenterna kommer lite senare, vi jobbar inte så snabbt numera =0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0