Torsdag idag

Inatt har vi sovit bra, varit vakna lite, ätit lite och skrikit lite mindre =0) men Viggo har fortfarande svårt att bajsa. Imorgon ska vi prova laxermedel och hoppas att de som kommit in nu kommer ut ur lilla mase-masen.

Idag tog vi bussen ner till stan och bytte ett par byxor på H&M, den affären va ingen höjdare tyckte Viggo, lik sin far då med andra ord ;0) sen besökte vi apoteket en lite bättre affär tyckte Viggo. Vi var tvugna att köpa ny laktosfri ersättning, 217:- och den räcker i ca 4 dagar motsvarande den "vanliga" ersättningen som kostar 80:- och räcker i ca 2 veckor, härligt! Men nästa vecka ska Viggo träffa läkaren och då får vi en lapp som gör att den laktosfria ersättningen kostar som den "vanliga", bra tycker vi.
Efter apoteket tog vi varvet runt Munksjön för att möta upp Pappa Pär och Hugo för att promenera hem tillsammans!


Vi började vår promenad utanför Wayne´s Coffe med siktet inställt på vårt mål på andra sidan


Viggo sover gott och väl inbäddat vid starten




Vi mötte Alpist-Thomas och Alpist-Ola på vägen och gick förbi det lilla napp-trädet där barnen hänger upp sina nappar när det ska vara sluttuttat, de hängde en hel del där. Innan Pappa Pär och Hunden Hugo kom hann vi pausa på bänken och blicka ut över sjön


Fint väder hade vi på vår lilla promenad, nu är vi på andra sidan sjön...


... och Viggo sover fortfarande gott =0)


Nu ikväll har vi maserat magen och tagit ett litet bad, nu ligger vi i soffan och gottar oss med lite gotte och Robinsson, vi måste ju hålla lite koll på Kinna.

Kommentarer
Postat av: lisa

Hej! ett tips är att så fort ni varit hos doktorn att ni går till apoteket och beställer maten om det nu är det,vi visste inte att man skulle göra det och fick vänta flera dyra burkar till. sen kostade 18 burkar 120kr! :) konstigt att ni va tvungen att träffa läkaren, fast sigrid hade ju massa utslag som bara försvann när vi började med mjölkfritt. vi har althera för vår läkare sa att e inte va lika beskt, men tro mig, den va besk den med att de kan gilla fattar inte jag! nu har vi en förkyld dam hemma som vaknar om nätterna Helt Täppt å ledsen. de ska ju inte vara sjuka, man blir ju så orolig! nä nu ska jag inte tjata mer :) ha en bra dag/natt!

2010-10-15 @ 07:04:39
URL: http://Www.lisakall.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0