Farbröder till tusen

Pär har ju ett gäng kompisar, de har väl alla visserligen, men de är ett gäng grabbar som har hållt ihop i vått och torrt sen barnsben och de har nog alla tyckt att de ska bli ganska spännande nu när lilleman skulle komma. Så lite då och då tittar de in några "farbröder", de spanar in Viggo, vågar sällan hålla honom, fikar lite och spelar några omgångar Fifa =0) De pratar också om hur skoj de ska bli när lilleman börjar spela boll, att de ska köpas fotbollsskor, bollar, att de ska tränas och att de alla ska supporta, hejja och tipsa, de är enorma fotbollsfantaster hela högen ;0) Så jag brukar säga, "men om han inte vill spela fotboll då?" Då säger de allihopa "Äh, de spelar ingen roll, han får väl göra vad han vill men vi ska följa honom iaf och så ska han bli bäst" Goa grabbar de där, gott att veta att Viggo har många fina människor runt omkring sig som kommer ta hand om honom =0)

Så igår kom Oskar och Mattias hit en liten sväng. De spanade in Viggo, ingen vågade hålla eftersom "han ser så liten ut", fikade och spelade xbox. Mattias hade med sig ett litet paktet från honom och Emma


Viggo fick en snygg tröja, randig såklart ;0) och ett bar jättefina bruna byxor, jag har spanat efter dem men inte hittat i rätt storlek, de va slut på nätet också och så fick vi dem i present, kan de bli bättre?! Tack snälla Mattias och Emma!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0