Eventuell kolik

Ja, då kan vi nog bocka av ännu en åkomma på listan. De misstänker att lilleman fått kolik så de sömnlösa nätterna har bara börjat. Känns lite kämpigt just nu när vi inte fått sova mer än 2-3 timmar per natt.

De ända som tystar lill-skrutten är rörelse, de innebär ju ingen direkt vila för oss... så babysittern varvas med bilbarnstolen som varvas med mammas famn som varvas med pappas famn som varvas med massage som varvas med promenader som varvas med att sitta i bärselen, ja här är de full rulle. Fattas de väl bara att Robbeli-Bobban eb trappa ner kommer upp och säger att vi väsnas för mycket. De värsta med alltihop är ju att vi ser hur ont Viggo har i magen, hur han kämpar och tar i men att inget hjälper. Tydligen så går kolik över när barnet är 4 månader, Viggo är en månad så... bara tre månader kvar.

Kolik, check!

Ett plus i kanten är väl simultanförmågan som man övar upp. Vyssja Viggo, värma mjölk, sjunga och gå på toa samtidigt =0) Eller kolla datorn, vagga babysittern, mysa med Hugo. Fina skills man får som mamma, supermorsan!!

Supermorsan kommer kanske inte vara så aktiv på bloggen framöver, då orken tryter lite... men misströsta inte, vi kommer igen =0)

Kommentarer
Postat av: lisa

nej, jobbigt! vi trodde ju att sigrid hade det också, men visade ju sig att hon inte tålde mjölk så det var ersättningen som spökade, efter det gick det jätte bra! har ni testat med lite magmassage?? tyckte S blev lite lugnare då.. eller massage över huvudet taget... rekomenderar kursen på bvc

2010-10-11 @ 11:50:18
URL: http://www.lisakall.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0