BVC

Då har vi varit där igen, på bvc och träffat Nina, hon är himla go. Roligt att alla är så snälla och rara, speciellt när man är lite uppgiven. Lilleman går upp fint i vikt, hans kurva är inte riktigt någon kurva utan ett streck rakt upp och de hurrar vi för, hurra!!

Magen kan va kolik men troligtvis är de mjölkallergi som spökar, vi ska börja med att testa mjölkfritt iaf. Stackars Viggo, de är mycket som testas här... Men nu är de iaf bestämt att jag ska sluta att pumpa. De funkar inte att amma Viggo och nu när Pär jobbar och skrutten skriker är de svårt att få till de där med att pumpa, värma och mata och när nu allt dessutom ska vara mjölkfritt efter nio månaders sockerfritt så blir de bara ersättning för lilleman framöver. De har varit svårt att bestämma sig för att sluta helt, man känner sig lite dålig, men nu är de så, för allas skull, man ska orka va mamma också va de nån som sa ;0)

Idag är de babysittern som gäller, så här sitter vi och gungeligungar, ska försöka smyga över honom i sängen och se om de går att vila lite, men vi förstår ju alla hur de kommer att gå...

Dagens vikt: 3844 g

Dagens längd: 52 cm



Såhär glad blir Viggo när babysitter står stilla...


Gunga då, morsan!


Bättre...


och bättre! Ser ni vilken liten tjockis han börjar bli?! Jippie!!

Viggo är lite blå om munnen då han blivit penslad med nått lila kofsilikojs eftersom han fått lite svamp. Morsan har också blivit penslad. Då bockar vi av svamp på listan, check!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0