Måndag igen

Då har vi testat mammagympan i Huskvarna då, å de va inte dåligt dä, men jag föredrar den i stan, där är de lite mer drag :0) Idag har jag till och med köpt mig ett gymkort, så nu jäklar ska här tränas, nu kommer jag liksom inte undan... Fina Frida och Eddeman va också me, förstås. Så efter gympan åkte vi hem till dem och käkade lite lunch, Viggo och jag fastnade i deras soffa och stannade nog egentligen lite för länge men de va såå himla trevligt. Tillslut kom pappan i familjen hem och då pallrade vi oss hemmåt.

Vi hann bara äta lite så kom våran pappa Pär hem med glada nyheter. Imorgon ska han på TVÅ jobbintervjuer, så nu kan de ju bara gå bra, vi håller iaf tummar och tår. Vi packade in oss i bilen och åkte för att friserar Pärsson lite så han ser snygg och anständig ut imorgon, de blev även en liten sväng till A6 för att införskaffa en ny blus, va gör man inte för att ge ett gott intryck?! De blir även en ordentlig rakning för Pär ikväll, jag föredrar honom visserligen lite rufsig och orakad, lite lätt ovårdad... då är han som bäst :0)

Imorgon ska jag ner till jobbet en sväng och jobba litet, de andra är ju med BusinessKlubben i Dubai, så jag ska dit och förbereda för en konferens. Viggo hänger me, sen kanske vi hinner med en lunch med pappan mellan intervjuerna.

Sen blir de nog lite träning, lite mer seriös träning, gott :0)


En trött liten Viggo-Laine, som nu sover i sin säng. Sköönt tycker hans mamma då hon hoppas att han sover hela natten, för hon är så väldans trött ikväll.

Idag är det 1-årig bröllopsdag


Jag älskar dig av hela mitt hjärta

SmilFis

Igår morse låg Viggo i vår säng efter att han ätit, han låg där och va så nöjd och glad, sötare än någonsin, en riktig liten smilfis :0)











De va lite skum belysning och mobilen låg närmast till hands men man kan nog se hur go och gla han är :0)

Öppna Förskolan med Pappa Pär

Idag va ju pappan ledig och då bar det av till Öppna Förskolan. Vi va lite lata och tog bussen ner, de är ju lite smidigare nu när det är några decimeter snö och imorse va de 5 minus. Så vi packade in lilleman i hans fina åkpåse och sprang till bussen, sena som vanligt. Och mera som vanligt va vi först på plats, men va gör de?! Då får man ju ta fika först :0)
Efter några minuter trillade de in lite mer mammor och barn och så kom Eddeman med sin mamma och pappa. Pappa Andreas va en trevlig prick, en ganska lång sådan :0) Papporna verkade komma bra överens och efter lite fika, sång och tjöt blev det en lunch innan vi gav oss ut på stan. De har nämligen öppnat en Lagerhaus butik här i stan och Granit, såå roligt. De blev allt lite smått och gott. Efter många vändor till Scorett och flera veckors velande så köpte jag mig tillslut ett par Curlingkängor, jag tog på mig dem direkt och kände att de va helt rätt, skönt att känna så när man haft lite beslutsångest.

Nu ikväll har vi spelat lite Adventure med xbox kinect, fungerade lite dåligt idag :0( men de är rätt skoj. Viggo satt me i soffan och smilade lite.

Vi blev ju som sagt hemma i helgen så de lutar åt en liten promme till torget imorgon och sen mys med familjen, på söndag är det ju julskyltning så vi ska nog dit en liten sväng, de va ju trots allt där som vi gick och mös hand i hand för att sedan gå hem och kolla på film och mysa, för fem år sedan :0)


Viggo i sin nya mössa och sina nya vantar, ganska okej tycker han...


Men de är ju inte jättekul att va modell och mössan är lite stor...


Mamma, TA AV!!!

Lugna torsdagen

Idag har det varit en lugn dag, inget inplanerat på schemat, så de blev en ganska lång morgon i sängen :0) Viggo har mest ätit och sovit hela dagen, nu ikväll är det däremot lite mer liv i luckan. Just nu ligger han här i soffan och gnäller sitt "trött-gnäll" så Pappa Pär ska nu byta blöja och stoppa ner honom i pjampasen.

Pär ringde idag från jobbet och berättade att han skulle på intervju för ett jobb som han har sökt, jippie! Vi blev väldigt glada här hemma och håller nu alla tummar och tår, ja allt man kan hålla faktiskt för att de ska gå vägen, för är de någon som är värd ett nytt jobb så är de våran Pärsson.
Efter de samtalet kunde vi inte riktigt släppa tanken på att de behövde firas lite granna, så Viggo och jag tog bussen till A6, då Pär tog bilen imorse. Där inhandlades det blommor, finfika och Kinect till xbox. De blev en kompinerad present, då vi på lördag firar 5 år tillsammans och på söndag 1-årig bröllopsdag :0) Är ju lite fusk att Pär fick sin present idag men de var ju firar-fest-stämmning, så vi slog på stort. Kanske inte världens mest romantiska 5-års/bröllopspresent men Pär önskar sig aldrig något, nämner ALDRIG något han vill ha, så de är svårt att köpa present. Han har dock pratat om att de vore kul att ha en Kinect till xboxet, så de fick de bli.
Vi har testat lite här ikväll och de va ruskigt roligt, vi va nog inte de enda som tyckte de. När vi stod här och hoppade och flaxade så satt Viggo i sin babysitter och flinade och jollrade, vi såg väl för roliga ut, Hugo gick igång han me och trodde att de va megabus på gång :0) Den enda som va mindre glad, kan jag tänka mig, är RobbeliBobban som bor i lägenheten under, men så är livet i lägenhet.

Igår kväll va ju Immis-Pimmis och Anja är på en liten fika, de va trevligt. Viggo fick en jättefin VillerValla bodie med cirklar och stjärnor i fina färger på. Bild kommer senare. TusenTack!

Nu ska jag fixa lite med tvätten, plocka iordning i köket, förbereda för imorgon och tvätta håret. Den vanliga kvällsproceduren helt enkelt.

Imorgon är det ÖF och då ska Pappa Pär följa med, ska bli skoj att få visa hur mysigt vi har det på fredagarna. Viggos nya kompis, Eddeman har också en pappa som är ledig imorgon :0) så han ska också följa med, skojsigt värre. Mammorna hoppas att papporna tycker lika bra om varandra som vi gör, så att vi kanske kan hänga lite ibland ;0) De gillar ju iaf xbox båda två, de tar vi som en bra början.
Vi skulle ju egentligen åkt iväg till Elin, Jocke och Zion för att fira lite bröllopsdag och så, men nu är det snöstrorm på det hållet av landet så de är nog bäst vi håller oss hemma. Som tur är blir det fler gånger att både fira och umgås :0)

Onsdag = Mammagympa

Jaha, snövädret till trots halkade jag med noll koll på fötterna och snön pinande i ansiktet till bussen vid tio-tiden för att möta upp Fina Frida och Eddeman för lite gympa på F&S. Viggo sov gott väl inbäddad i vagnen och vaknade lagom till de att instuktören tröck på play, han va nöjd och glad under hela passet, låg där så snällt på sin lilla matta och flinade åt sin mamma som saknar både takt och ton.
Jag tyckte att de gick lite bättre denna gången, jag hängde med lite mer... Men de är fortfarande jobbigt, alla andra mammor på passet är så smala och fina, jag är som två mammor i en. Gympar lite lätt i otakt och känner mig helt malplacerad. Tur att Viggo är så liten så han inte kan skämmas för sin mamma. Känns tufft många gånger att va så stor, så de blir en och annan tår när jag kommer hem, men jag är på G, snart så ska även jag bli lite mer som förut. Jag vill ju vara fin och matcha med min fina familj, jag har en man som är finast i världen och en son som är finare än finast, så de vore skoj att få va fin med dem. Och så vill man ju ha orken och möjligheten att leka med Lilleman, ligga på golvet å krypa, va ute och åka pulka, utan att vara trött, tjock och otymplig... ja, livet är hårt ibland. Färdiggnälld :0)

Efter gympan blev de lite lunch sen en snabbis till Intan för att kolla broddar till skorna (pensionärs-varning, jag vet, men vad gör man...) de hade bara mega modellen allan, men Frida hittade ett par badbyxor till Edvin då de snart ska börjas med babysim. Jag vågar inte tänka på babysimmet, när valrossen kommer i vattnet hamnar väl alla barn uppe på läktarn... vi får se, Pappa Pär kan ju simma med Viggo annars, TjockisMamman håller sig nog bäst på kanten... nog om de. Utan broddar halkade vi in på Stadium och där fanns den lite nättare modellen, jag slängde på dem direkt och gick med fina steg, utan halk vidare mot Hemköp för att inhandla smör, för ikväll blir de paj, mumma! Fina Frida och Eddeman hoppade av vid Idas Park och vi fortsatte mot Gräshagen. Skönt att komma hem när vädret är snöstorm.

Nu ska jag tända lite ljus och ladda kaffebryggaren för snart kommer Irmgard och Anja på en liten fika, eller mest för att spana på Viggo :0) de är ju så det är nuförtiden, man är inte prio 1 längre, men de är helt ok när man har en sådan prins som Viggo. Pappa Pär kommer väl snart hem från jobbet också, mys!

Just de, vi fick en fin present, eller Viggo fick, men jag blev nog gladast :0) Frida hade shoppat ett napp-band (eller va de heter) till oss, ett svart med små fåglar på, som dem i Snövit, jättesöta. Så nu har vi koll på nappen och sparar pengar, eftersom så fort vi tappar dem på golvet eller lämnar dem obevakade kommer de fram ett brunt, lurvigt, fyrbent NappMonster, jag säger inte vad han heter men de börjar på H och slutar på UGO. TusenTack säger vi, supernajs!

Kärt barn HAR många namn

De är så sant som de är sagt :0) Här är några av de smeknamn som Viggo får av oss...

Viggo Laine, Laine-man, Lill-Laine, Skruttas, Fisen, Skott i Brallan, Lillfis, Flinis, Söt-Nöt, Goding...

De kommer säkert mera, just nu är han en liten tjuris som är en riktig tröttis :0)

Frukost i Kaxholmen

Japp, i detta busväder när Trafikverket råder folk att låta bilen stå, då åker jag och Karin med våra små till Kaxholmen på frukost hos Erica och Nellie som vi träffade på BB!! Näevars, de va inte så farligt, vägarna va rena och fina, lite mindre bra på smågatorna i Kax men de gick alla tiders, vi har ju en bra bil :0)
Så roligt att se hur de små växer och frodas, de är ju alla födda i v36 och vi mammor låg ju inne på BB tillsammans innan bebbarna kom till världen :0)


Selma och Viggo hänger i soffan, Nellie hade inte tid att va me, hon äter ;0) Viggo ser verkligen ut som en liten gubbe, ha ha ha och lite blek, åh våran fina fina Viggo ♥

Erica hade fixat iordning en riktig finfrukost, den satt där den skulle. Vi tog en liten husesyn, vilket fint hus... men sen landade vi i soffan och forsatte tjata :0) Sen bar det av hemmåt, lämna av Karin som skulle hämta Albin på dagis. Klockan va då lunchdags så vi åkte ner till Pappa Pär på jobbet och sällskapade med honom på hans lunch, sen åkte vi hem. Lilleman åt och somnade i våran säng och jag likaså, även Hugo la sig till ro och vilade, jag vaknade vid kvart i fem, Hugo också och Lilleman sover fortfarande :0)

Nu är Pär hemma och de är såå gott, ibland, vissa dagar kan jag sakna honom så, precis som om han varit borta i flera veckor... Men nu är han hemma så nu ska jag laga lite paj, en med köttfärs och en med broccoli & blåmögel, mumma!

Vi hoppas på att de blir mammagympa imorgon med Fina Frida och Eddeman. De har varit i Ullared idag i snökaoset, är lite orolig då de rapporterats en hel del olyckor från de där vägarna idag. Men de har säkert haft de bra och shoppat järnet :0)

NU - köket, plats kvinna!

Måndag...

... hela veckan lång. Snarare de än fredag hela veckan lång, nu när man är föräldraledig är ju alla dagar ganska lika och de är nog av mer måndagskaraktär än fredagskaraktär, men gott är de då man får va me lillfisen.

Måndag innebär nuförtiden mammagympa i Huskvarna men med de här busvädret vi har bestämde vi oss för att vara hemma istället. Och vad passar bättre än en liten fika när man inte ska träna :0) såå Fina Frida och Eddeman kom bort till oss på Gräshagen och mysfikade lite i vinterrusket. Skönt att ha någon att sitta och prata lite "mamma-bäbis" me och livet i allmänhet. Frida begav sig hemmåt, för att ladda inför Ullareds-resan och jag laddade om kaffebryggaren då Karin, Albin och Selma ramlade in på eftermiddagen :0) återigen lite fika, livsfarligt att va mammaledig, kilona kommer bestämt att va svåra att bli av med, men trevligt har jag :0) Albin pysslade ju senast han va här, han blev nog lite besviken på att de inte va något pyssel denna gången så jag gav honom en liten pysselpåse när han skulle gå hem, han måste ju vilja komma tillbaka ;0)

Attans att jag är så dålig på att plocka fram kameran när de är folk här, skulle ju ha fotat finbesökarna... De blir en annan gång, om de vill komma tillbaka, vi kanske skrämde iväg dem... ;0)

Lite gamla bilder... och nya

Märkte att de va dags att tömma lite bilder från mobilen... Så här kommer en liten blandad kompott =0)


Tårtan som jag bakade när jag slutade på banken, såå skönt att slippa banken


Födelsedags-Cupcakes till lilla mamma, gröna såklart ;0)


Goda och roliga att ge bort, kanske något till barndopet?!


Man kanske skulle baka lite nu när vädret är som det är...


Pär och Erik i Mångsbodarna under Vasaloppet i år, såå bra jobbat, sjukt starkt!


Visserligen hade de inte kört så långt, än. Men jag tyckte de såg så oförskämt fräscha ut så jag ssa till Pär att han skulle se ut som han hade tatt i lite. Resultatet?! Han ser allmänt bajsnödig ut...


Hugo & Siri på taket av hundkojan, de va ju lätt att komma upp där med de snövallarna som va förra vintern, de va ju precis lika lätt att ta sig över staketet också! Gissa vem som fotar ;0)


LillSnurpan solar på balkongen. Fick rapport häromdagen, hon mår hur bra som helst och trivs som fisken i vattnet hos sina grabbar :0) Undra vem som fotar nu?


Lite roligheter att pyssla med när man åker bil...


Indian, kanske?! Kanske inte...


Tror jag gillar Pär bäst som han är :0)


Hugo är testpilot innan Bäbis kommer, måste prova om mina gamla bebiskläder håller måttet.


Nya datorn på jobbet :0)


Sommar i Åseda, brorsan är på besök och Hugo bättrar på surfing-skillsen


Första bilden på BB, Skruttas är ca 5 timmar gammal ♥

Sen är de bara bilder på Viggo...


Ganska färsk...


1:a skriket


Grodan i sin lilla grod-pyjamas. Ser it som han fått en smocka av Mike Tyson


Äntligen hemma, i randig pyjamas


Hej, hej... här i sina nyinköpta strlk 44 kläder, aningens stora. Nu har vi en lite större kille :0)


Pappa är bäst!


Flinar lite...


Hugo spanar in knyttet i soffan... Hmm, spännande... Nåt man kan äta eller leka me?!


Modellar med gratismössan som kom på posten. Inte Viggos kopp av te.


Sitter i soffan som stora gör :0)


Nya pyjamasen med moln på


På mage med rynkad panna


Hos Farfar på farsdag

Busväder

Idag är de riktigt busväder så de blev ingen gympa för oss idag :0( Lite tråkigt men lika bra de. De verkar ha snöat på rätt bra inatt och det håller fortfarande på, jag tycker att de är riktigt mysigt, så fint när allt blir vitt, lite mer ombonat och klätt istället för alla nakna kalla träd.

Så idag blir de till att stanna inne och bara mysa lite, kanske skulle ta å kolla lite på tv. Har inte satt på tv:n en endaste gång sen jag blev mammaledig, men de är väl bara en massa skit. Funderar på att köpa mig någon box, kanske man skulle önska sig i julklapp?!

Viggo har haft sin bästa natt hittills, visserligen har han sovit bredvid mig och inte i sin egen säng men ändå. Han somnade efter mycket om och men vid kvart över tolv och sov till halv nio, min lilla skruttas ♥

Söndag

Idag har vi varit på A6 en sväng, igen tänker ni, ja de finns inte så mycket annat att göra när de regnar och jag blir ju lite lätt rastlös av att bara gå hemma. Kanske dags att köpa de där huset så man har lite att sätta tänderna i...

De blev till att strosa runt lite och ta en mysfika på Espresso House, chailatte såklart =0) Viggo fikade också, lite ersättning på termos, mums!

Nu är vi hemma igen och jag blev lite träningskläder rikare och några slantar fattigare men vad gör väl de när man investerar i sig själv =0) De är så man får tänka när man shoppar för mycket ;0)

Pär lagar mat, favvon; stekt falukorv med stuvade makaroner, de som han är bäst på. Viggo sitter och slumrar i babysittern, nuförtiden utan kuddar som stöd då han är en STOR kille =0)


Men morsan, blixten bländar även om jag blundar... Ser ni va mycket hår jag börjar få?!


STOR kille ♥


Vaken! Sötaste lilla Lill-Pär ♥

Smilfis

Nuförtiden sover Viggo som en prins =0) De bra nätterna somnar han mellan halv elva och halv tolv, sover till klockan fyra, halv fem äter somnar om och sover till åtta, halv nio. De superbra nätterna somnar han också mellan halv elva och halv tolv och sover till sju, äter somnar om och vaknar vid nio-tio =0) Detta är ju så skönt att ha fått lite sovrutin, för jag är iaf ganksa beroende av sömn.

Men den bästa stunden på dagen är när Viggo vaknar vid åtta snåret har ätit och får ligga i våran säng. Då ligger han där och är en liten smilfis, han är mätt och go, pratar lite och smajlar en massa ♥ Sen blir han lite tuttig, tar nappen och gnossar lite med kaninen och somnar om igen. De är såå underbart att få ligga där och skåda de lilla underverket. På helgen är de ju ännu bättre för då är Pappa Pär med och myser också ♥ Sen passar jag på att gå upp för han vaknar ganska snart igen =0)

Lördagskväll

Lite lax till middag och sen en hel del soffmys, passade på att fota Lilleman men de är inte lätt med dåligt ljus och en liten kille som rör sig så mycket, jag är ju heller inte riktigt kompis med kameran men men... Bilderna gör ju honom inte rättvisa men här är han iaf vår allra finaste skrutt som vi älskar så mycket ♥♥♥


Konstigt att mamma ska fota nu, när man ska byta blöja, men okej då, morsan!


Nu är vi tebax i soffan å de är ju betydligt bätttre än att ligga på de där himla skötbordet iaf =0)


Och nu förtiden så smajlar jag lite också ♥

Snart är de dags...

... för första bröllopsdagen. Såhär såg de ut, ni är ju inte direkt bortskämda med bilder från de eventet eller hur?!


Järstorps Kyrka 28/11 2009


Jag


Älskade Pär ♥♥♥


Vi


Vi ♥


Ringarna


Presentaskarna med lite godis, gelehjärtan om jag inte minns fel =0)


TårtPUSS ♥



... och resultatet ;0)

♥ Viggo ♥

Bortskämd

Idag hade vi städning och lite annat skoj inplanerat men då sa Pär att han bestämt skulle skämma bort mig... så jag har myst med Lilleman, sutttit vi datorn och bara haft de gott medans han städat hela lägenheten, promenerat med Hugo i snöslasket och tvättat. Kan man ha de bättre när man har dessa tre fina killar omkring sig ♥♥♥

Nu ska jag iaf ta å laga lite mat, sen blir de soffmys och "Så mycket bättre" Bra program, eller va säger du Tant Hanna?!

Presenter

Nu har vi fått ändan ur att fota de fina presenter vi har fått...


Finfina gubb-koftan från Kerstin, Erik & Wilma


och sötaste vinter-tossorna och varmaste =0) Tack, tack säger Viggo!

Från finaste vännen med familj kom ett paket på posten. Elin vet vad mamman i den här familjen gillar, kanske för att de gillar lite samma saker?!

Coolaste ränderna från VillerValla nu ska mamma bara klicka hem bodien från nätet också ;0) Tack snälla underbara Elin, Jocke och bus-Zion. Snart ses vi!


Farmor tittade förbi med lite tuffa kläder till sin lille favvo-unge ;0) De va ett par bruna plyschbyxor till också men dem har Skruttas på sig idag å han vill INTE va me på kort, vi har försökt =0)

TACK, tack säger vi igen och igen för allt fint vi får, Viggo är lätt snyggast i stan ;0) men de kan också bero på att han är så lik sin pappa. Lill-Pär kallas han eller Skalle-Pär ;0)

ÖF i Gräshagskyrkan

I torsdags testade jag, Viggo, Frida och Edvin öppna förskolan här i gräshagskyrkan. Vi var en skara föräldrar och barn, de va mysigt. Roligt att träffa lite folk, de va lite fika, pyssel och sångstund, mycket trevligt men jag gillar ÖF nere på familjecentralen mycket bättre =0) De som va riktigt toppen var att dagen avslutades med lunch så mna slapp fixa med de det första man gör när man kommer hem och gott va de, priset?! 30:- för fika och lunch, kanon tyckte vi.

Sen tog vi bussen upp till A6 och shoppade lite till de små, mycket kläder blir de, men de är såå roligt =0) Frida letade efter en tomtedräkt till Edvin. Vi hittade en jättefin på Coop, hör å häpna, den fanns till både tjejer och killar.


En haklapp, lite av allt...


Fina strumpor tills man kan ha riktiga skor =0)

Farsdag

Då har vi firat första Farsdag och de va mysigt, vi lyckades ju inte riktigt att överraska pappa på sängen då han hade natten men vi plockade fram frukosten och presenten hade han ingen aning om...


Vi hade gjort avtryck och gjutit Viggos hand och fötter på ÖF, de blev jättefina, man ser tom de små naglarna =0)


Avtrycken gjordes den 5 november, då va Viggo 1 månad 3 veckor och 3 dagar gammal.

Pappa Pär blev väldigt glad och i helgen ska den monteras upp på väggen, vid pappas sida sängen, såklart =0)

BVC 9 november

Den nionde va de dags för läkarbesök. Allt såg bra ut, han växer som han ska men är lite kort enligt kurvan men de kommer och så är han lite platt där bak då höger helt klart är favvosidan, så nu är morsan dum och försöker få han att ligga lite på vänstersidan också, inte allt för poppis men de går. Annars är de all vaken tid på magen som gäller, inte heller de är så poppis, jo i 30 sekunder kanske =0)

Dagens vikt: 5182 g

Dagens längd: 55,6 cm


Våran fina fina kille, Mamma och Pappa älskar dig mest i hela världen ♥♥♥

Öppna Förskolan =0)

Ja, ÖF is da shit! De är så himla mysigt. Vi promenerar dit jag och Viggo på fredagsförmiddagen och när vi kommer ner är det lite skumt ute, lite kyligt men inne är det varmt och en massa tända ljus. För 20:- får man en fin frukost och lite andra mammor att sällskapa med. Lilleman brukar sova gott i vagnen så de är den enda dagen på veckan man kan äta frukost utan att behöva sitta på golvet med gröttallriken i knät samtidigt som man ska sjunga och vagga Lilleman i sin babysitter, vardagslyx.

Efter fikat vid elvatiden är det sångstund och det är mycket uppskattat av alla barnen även att de är så små, det pratas och flinas en hel del från de små godingarnas håll. Efter sången är de flesta barn ganska hungriga så då är det nästan alltid allmän matning, så då flyger flaskor och tuttar fram i högsta fart. Konstigt vad man tycker är normalt nuförtiden... tuttar, tuttar, tuttar överallt =0)

Vi har fått nya vänner. Fina Frida och Goa Edvin bor på Klostergatan (där vi bodde förut) barnen är nästan lika gamla och mammorna me ;0) Vi promenerar ofta ner ihop och har även börjat med lite Mammajympa på Friskis & Svettis, så snart kanske vi blir hot mamas, Frida är rätt hot sen innan men en annan har ju lite att jobba på, men nu är vi på G. Jympan kör vi på måndagar och onsdagar, kul men jag som saknar både takt och ton tycker de är ganska svårt med rörelserna, styrkan är lite lättare även om de är tugnt.


Här sitter dem, de två små "gubbarna"


Här ligger de och väntar på skönsång (bilderna har jag "snott" från Fridas blogg; fridamajliz.blogg.se)

Pysseldag

När de va höstlov för barnen va Karin hennes lilla tjej Selma och hennes stora kille Albin här och pysslade en dag. Jag plockade fram stora pyssellådan och Albin, som också älskar att pyssla, gick loss hårt =0) Vi gjorde en finfin fågel med fjädrar, ögon och en stor näbb.
Sen fikades det och tjatades en hel del förstås. Karin träffade jag på BB, hon låg inne samtidigt för samma åkommor och våra barn är lika tidiga och så bor vi nästan grannar =0) så de är gott att ha nån att tjata me.

Senare samma dag kom min mamma, Viggos lilla mormor på besök. Hon har ju pratat om det ett tag så de va väl lika bra att hon fick komma ner lite och snufsa på den lille ;0)

Och på kvällen tittade Mattias och Emma in på en liten fika, mest va de väl Lilleman som lockade men vi fick också lite uppmärksamhet ;0) en hel del bilprat blev de, och några goa skratt. De är fint att Viggo har så många farbröder.

Länge sen sist...

så nu kommer de en stor uppdatering. Så va har hänt sen sist?! En hel del faktiskt =0) Men vi tar lite i taget.

Lite allmänt så mår vi alla bra, vi har nog hittat en liten rutin och kommit underfund med varandra =0) Jag har slutat att amma helt. Lilleman blev som en helt annan person när han fick ersättning rakt av. Han får mat på ett lätt sätt, han äter så mycket han vill ha och blir mätt, så han är såå nöjd och glad och framförallt en väldigt snäll liten kille som nästan aldrig skriker längre, magen har också rätat till sig, vi tackar högre makter... Så istället för att amma lite, värma ersättning, mata igen och sen pumpa värmer vi nu bara på lite mat när Skruttas är hungrig. Matningarna tar nu en kvart istället för 1 - 1 1/2 timma, skönt och jag mår bättre, slipper oroa mig för om han blir mätt osv, jätteskönt!

Pappa Pär är fortfarande den fantastiska make, pappa, husse, kompis och kille som han alltid varit, sen första gången han satt på mitt golv i min lilla studentlägenhet och installerade msn och min nya mobil, åt hembakat bröd med kaviar och bara va så underbar =0) Jag älskar dig såå ♥♥♥



Snart är det ett år sedan vi valde varandra för resten av våra liv, de va nog visserligen bestämt sen innan. Jag är född att älska dig, mina älskade Pärsson ♥♥♥

Nästa helg, första advent är det vår första bröllopsdag och vi ska iväg på en liten minisemester till västkusten och fira, mys!

RSS 2.0