Tösera Törnkvist

Det har varit en mysig eftermiddag, vid två-tiden kom Kerstin, Anna och lilla Nellie. De va en pigg och snabb liten tjej som utforskade runt i lägenheten och man insåg ganska snabbt att man inte har de så barnsäkert hemma, men frågan är om man ska barnsäkra?! För hur blir det då när man kommer hem till någon annan?
Pär som så fint hade förberett lunch till oss, både tacopaj och ost/skinkpaj stod i ugnen. Jag fick en jättefin blomma och Anna fick gå på äventyr uppe på vinden för att hitta tripp-trapp-stolen till Nellie så hon också kunde va me å äta. De verkade som maten passade alla, till och med Nellie pillade i sig, sultade och tuggade på svampen och grimarserade åt purjolöken.

De blev en hel del bäbisprat, då Nellie visserligen inte är en bäbis längre men 14 månader, Kerstin är beräknad till nästa vecka och vi om 5 veckor. De va roligt att prata lite, de är ju många tankar som snurrar runt och bara lufta lite är ganska skönt.
Nellie busade på och lyckades pilla in en av Hugos leksaker i suben, så nu blir det nog extra effekt när vi ser på tv =0) Hon inspekterade även monstrets garderob, provade de olika mössorna och tyckte att lådorna som kläderna låg i lämpade sig bättre för henne att bo i än för monstrets kläder. Så söt och go liten tjej, men envis som synden ;0)

Flickorna åkte hem vid tjugo över fem och straxt efter det kom en uppstissad liten vovve hem med världens finaste husse. Va länge sedan jag sett Hugo så uppe i varv och han stylade runt en bra stund. Visade alla sina leksaker och hade knappt tid att hälsa. Ingen som vet vad det beror på, kanske att han jobbat idag efter två dagars mys hemma med matte?! Nu ligger han ihopsjunken på mattan med Laban under huvet och sover, bästaste Hugo, hú gó som helst!

Pappa och brorsan entrade vårt hem vid sextiden och berättade om dagens bravader som innefattade både sightseeing, shopping och möte med polisen. Alltid lika roligt när de kommer på besök. Pappa tyckte att det kunde passa bra att avsluta dagen med en kräftskiva, så nu är de tre (Pär, pappa & bror) iväg och inhandlar de som behövs för en lyckad skiva, vi får se hur den här kvällen slutar. Nu, lite snabbvila innan festfixarna kommer hem, jag kanske sällar med Hugo på golvet, eller så är sängen en bättre idé.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0