Söndag och soffan börjar kännas som ett fängelse

Idag är det söndag och jag har varit hemma i en vecka och det är ren och skär lyx, men de börjar bli lite tråkigt att bara sitta i soffan eller sova i sängen.

Mamma är fortfarande kvar och vi trotsade vilo-ordinationen i en timme, packade en fikakorg, tog med oss Hugo och åkte ner till Pär när han va på jobbet och fixade till de sista på den gamla bilen. Vi satte oss på lastkajen och fikade lite och kaste boll med Hugo. Sen va Pär tvungen att åka och då känndes de som att åka tillbaka till finkan efter en liten permission. Men hellre ett välbekant fängelse med mamma som fångvaktare än instängd på sjukan med nån gammal surkärring som vakar över än, för här hemma får man somna bredvid Pärsson varje kväll, och de mina vänner, är de bästaste som finns i helaste världen.

Vi har även tvättat alla små barnkläder och bestämt vad som ska få följa med till BB. Spjälsängen är bäddad och likaså vagnen. Pär har köpt en liten snuttefilt och det ändå som fattas är den lilla bebben, så nu kan den allt komma och börja terrorisera sin pappa lite istället för sin mamma =0)

Barnmorskan imorgon igen och då får vi veta om de blir en förlängd soffdom eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0