Mot Grebbestad

Torsdag och halvdag på jobbet, även Pär slutade tidigt  och vi  slängde in hundar, packning och några presenter i bilen och styrde kosan mot västkusten. Äntligen skulle det bli av, Elin är en av mina äldsta vänner, vi har faktiskt gått på lekis tillsammans en gång i tiden. Vi har pratat och pratat om att vi ska ses men de har aldrig riktigt blivit av, men nu så... De gäller att passa på eftersom hon ska ploppa ut en liten skrutt snart.

När vi kom upp, fick vi en egen liten stuga som vi skulle få bo i, hur mysigt som helst. Elin va jättestor och jättefin, hon såg så fin och rofull ut med sin bebismage. Det var fint vader så det bjöds på räkor på uteplatsen, Pär som annars tycker att skaldjur är för mycket pill för för lite mat, tykte de va skitgott. Kvällen blev inte så sen eftersom det varit jobb och lång resa. Våra kära vovvar tyckte sådär om varandra, Siri som är en liten godis funkade bra, men Hugo, vårt lilla monster bet Wilda bland det första han gjorde, så de blev munkorg resten av helgen.

Fredag och fint väder. Tjejerna åkte till Tanum för att handla lite mat, medans killarna hittad det gemensamma intresset i Xboxet. Sen blev det till att sno lite sol på altan och grill på kvällen, helt underbart att bara få vara ledig mysa och umgås med så goa vänner. Jocke och Elin bor något så otroligt fint, precis vid havet i sitt mysiga lilla"hus".

Lördag, lite sämre väder men vad gör det. Vi tog oss en tur in till Grebbestad, tog en lunch och shoppade lite. På kvällen blev det mat inne på campingens restaurang. Kaffe och glass innen i soffan, lite Robinson och en massa prat om ditten och datten. Mycket minnen, mycket hundar och en hel del bebisprat.  Jag fick en jättefin födelsedagsblomma som nu pryder vårt sovrum, den passar perfekt där inne:)

Söndagen bjöd på en guidad tur runt Tjurpanna, naturreservatet som ligger intill campingen. Vi gick och gick och jag fotade och fotade. För en gångs skull hade till och med jag fått med mig kameran.

Titta och njut!

     


Alla hundar på vift!!

   

   













Tack Jocke och Elin för en helt underbar helg! Hoppas vi ses snart igen.

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh, vilka fina kort!!!! Skulle du kunna maila över några? Vad har ni för kamera? Hihi, de blev ingen silas eller sid. de blev typ en mix av de;)

men en lejontämjare är han allt!

Vi hade jätte mysigt när ni var här! Ser fram emot nästa besök!!!



kram kram

2009-05-14 @ 19:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0