Kortvecka

Imorgon är det måndag men egentligen tisdag, skönt att slippa en långdag och skönt med en lite kortare vecka. Men de kommer vara tokigt mycket att göra, senare i veckan är det pensionsutbetalning igen, tänk om pensionärerna kunde lära sig uppskatta Visakortet.

Är inte direkt pigg eller kry, men febern är borta så de blir till att masa sig till jobbet iaf. Har legat hela helgen och inte kunnat vara ute någonting, så himla tråkigt, jag är faktiskt lite bitter.

Hugo och Siri har bråkat om samma tuggben hela kvällen trots att de fick var sitt. Men som vanligt är den andres saker mycket intressantare trots att de är likadana.
Siri har börjat med en ny grej, vi undrar om hon inte är en pälbeklädd bebis, för någon riktig hund är hon inte. Hon kommer hela tiden om man står, sitter eller går krafsar lite på benet, ställer sig på bakbenen, sträcker upp frambenen och vill attman ska plocka upp henne, som ett litet barn. Om man plockar upp henne kurar hon ihop sig i famnen och lägger huvet på axeln.När man sen ska släppa ner henne stretar hon emot för kung och fosterland, hon vill aldrig gå ner igen. Om hon själv fick bestämma skulle hon va i famnen jämt. de är så konstigt för vi har aldrig burit omkring på henne innan. Knepiga små vovvar man har, men de goaste som finns.

Kommentarer
Postat av: Elin

Yes, vad kul de är att kika in här nu!!

De är helt sjukt vad lika Mini och Siri är säger de igen.. Hon gör oxå så, sätter tassarna på benen och vill att man ska ta upp henne så hon får gosa lite:)



Åh, dee hade varit jättekul om Ni kunde komma då!! Om Ni står ut med en tjockis som inte orkar gå några långpromenader:) Hoppas vi på att solen är framme oxå isåna fall:)





Vad kul att du fortfarande är kvar på banken och att de går så bra med hunddagiset!

Kram Kram!!





2009-04-14 @ 21:28:59
URL: http://wildakruttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0