Höstens grepp...

... har verkligen hårdnat om naturen. Träden är övervägande orangea och röda, fast här och där finns det några tappra träd som trotsar moder jord och behåller sin gröna skrud ett litet tag till. En del träd har dock gett upp helt och är redan alldeles nakna i väntan på vintern.
Jag gillar hösten, när det är så där lagom kallt och friskt att det nyper lite gott i kinderna men tillräckligt varmt för att vara utan jacka. Så helgen har varit gudomlig med sitt vackra väder, vi har dock inte varit ute så mycket som vi borde, men man blir iaf lite gladare när man ser solen.

Vi har tagit det lugnt hela helgen och jag har ritat mönster och gjort prototyper till min lilla hundkollektion. HuSi har fått ställa upp som både modeller och mannekänger. Hugo gör det utan att konstla men tycker att det är sådär lagom kul. Siri däremot är galen och försöker slita allt hon får på sig i stycken. Hugo hjälper galdeligen till och släpar runt lilla Siri i kragen.

Imorgon måste vi utrymma lägenheten för då kommer killarna från Tubus och ska göra stamrenovering i vår lya. De stänger av vårat vatten hela dagen och så sprider de en såndär lagom frän doft av smält plast omkring sig. Så de blir till att våldgästa någon under dagen.

Nu är det dags att återvända till symaskinen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0