Mys Söndag

Idag har vi tagit det lugnt och började dagen med att mysa i sängen hela familjen. Sen blev det en sån där lång härlig frukost vid tv:n och en massa mys i soffan. Temperaturen klättrade upp mot 17 grader idag och solen sken, så det blev en härlig promenad i det fina vädret, kameran fick för en gångs skull följa med.

Fotbollen igår va till belåtenhet här hemma, det var en bra match och Sverige förlorade ju inte. Hansan var här och höll oss sällskap, då hennes bättre hälft var på fest. Det blev en hel del tacos och en hel del glass, så både Hanna och Pär är som galna i glass. Så alla var nöjda och glada när vi jäste i soffan. Hugo stajlade runt med sina leksaker, Siri fick pussa på Hanna hur mycket hon ville, och jag bara myste.

Annars har det sytts en hel del idag, även från Pärs håll, ha ha ha. Han frågar lite glatt om vi ska sy dag och spelar sedan fifa för glatta livet. Jag har sytt två stycken fleccetröjor idag, får de om de blir värda att fotas.

Nu kommer Pär och Siri med bilen, de har varit och handlat söndagsfika. Hugo och jag har tränat lite på skall och rulla runt. Han kan det, om man har tillräckligt mycke godis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0