Duktig flicka

Idag ahr jag tagit mig i kragen och gjort en riktig storstädning. Torkat ur skåp, diskat ur fläkten, oljat in bänkskivan i köket. Torkat ur alla lådor i badrummet. Piskat och skurat vardagsrumsmattan med såpa. Ordnat alla kläder i garderoben, bäddat rent i sägen och tvättat i tvättstugan samt dammsugit och moppat alla golv, just det alla blommorna har fått sig en omgång i duschen och en del har fått nya krukor. Jag har även plockat i ordning på alla mina syalster och klippt rent allt mitt tyg, stuvat undan detta och fixat ordning och reda i vårt lilla hobbyrum.

Så nu känner jag mig ganska nöjd med mig själv :)

Imorgon får vi finfint besök av Norrlands-Robban som stannar över helgen. Det är snart ett år sedan vi såg hans lilla tryne, så de ska bli jätteroligt. Och ja, mamma, det är Robban från radion.

Hugo har ju som små koppor på huden som kliar, han har ett specialshampo som vi duschar honom med nästan var tredje dag och medicin. Men ändå så försvinner de inte!!! Jag tycker att han kliar sig mindre men kopporna är kvar, så det blir väl ett besök till hos veterinären. Dyrt!

På lördag ska vi på födelsedagskalas i dårhuset. Erik fyller 25 så det ska firas med dunder och brak. Det blir förhoppningsvis lite god mat, vin och så ska vi få se filmen som grabbarna grus (Erik-svåger, Sivert-svärfar, Pärsson-min prins) spelade in när de var i Italien i april. Skoj?! Ja, de återstår att se. Tjat?! Garanterat.

Ikväll när vi gick till tvättstugan sneddade vi över gräsmattan och Pär tog min hand i sin och vi började prata om vem som älsakde den andre mest. Pär sa att vi är så himla larviga men att det är så himla mysigt att va larvig :) Han är ju bara för go, min älskade Pärsson.



Nu ska jag hoppa in i duschen, för man får inte gå å sova i rena lakan om man inte har duschat ;) Ska försöka komma i säng lite tidigare än vanligt idag. Har börjat bli ruskigt sent, igår kom jag inte i säng förens vid halv fyra. Så idag; senast klockan ett. 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Bra gjort min älskade unge,och du ska vets att män kan bedyra sin kärlek precis var som helst och den godingen du har skulle detfinnas fler av,fast lite äldre. Kortet är jättefint på min lille Pär hoppas ni får trevligt i helgen men det blir det garanterat

med den godingen från norrland Puss Puss

2008-10-17 @ 10:54:33
Postat av: Erik

Det blir hämtpizza från pinochio. Köpte pizzan redan idag så det är kylskåpskall och fin inför morgondagen. Trampade lite vin i badkaret för några månader sedan så det är jäst och fint och innehåller olagliga mängder alkohol.



Välkommen!

2008-10-17 @ 17:41:09
URL: http://www.kaveren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0