Picknick... inte alltid som man tänkt sig

Efter att ha sovit ca 2 timmar mellan Siris nattliga skrik, kröp hela familjen in under täcket så fort Husse kommit hem från jobbet. Siri låg på kudden och Hugo så långt bort som möjligt (vid fötterna), vi vaknade inte förens vid halv sju. Då tog vi en modern picknick (drive in från McDonalds) uppe vid Odensberg.

Tyvärr hann vi inte mer än ut från bilen då Hugo trampade snett. Han gav till ett tjut och kröp långt in i min famn när jag plockade upp honom. Detta är då en kille som tål allt och som aldrig myser. Lilla larviga Matte blir smått hysterisk och storgråter, nu har benet gått av. Vi sätter oss på filten och leker doktor, Hugo hålls lugn av en jämn ström pommes. Efter lite hamburgare krafsar Hugo på mina fickor där han vet att det finns en boll. Lite smått haltande går Hugo på upptäcksfärd på den lilla bergsknallen med tennisbollen i munnen och Siri i släptåg. Matte andas ut och vi äter våra kalla burgare samtidigt som vi njuter av utsikten, Munksjön ligger blank som en spegel till och med Vättern är lugn. Efter lite lugnt busande, så lugnt som det går med två terriers... så åker vi hem.

Hugo och Siri fick varsin plågsam dusch. Hur kan man hata att duscha så, när man bara älskar att bada?! De har väl med att göra vilket håll vattnet kommer ifrån, jag är inte heller så förtjust när vattnet kommer uppifrån. För egentligen, gör det något annat än regnar i Sverige på sommaren?!

Nu blir det återigen film på projektorn och sen blir det till att sova sängen. Vi ska prova att flytta in Siris korg i sovrummet och se om vi kan få åtminstone 4 timmas sömn inatt. Hugo får gosa i sängen, för han är ju skadad.

Man måste spana in området, en aning iaf, skadad eller inte.  Hugos boll och Siri som svans, kanske kan bli hennes extraknäck; svans.   
Liten  men redan i tuggaretagen. Pinnar; Me like   

Kommentarer
Postat av: Erik

Hugo fejkar... ;) han vill bara ha uppmärksamhet hehe

2008-07-24 @ 01:13:23
URL: http://www.kaveren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0