Huset fullt

Jag har märkt att det lätt blir så att man uppdaterar bloggen dagen efter... Fast huvudsaken är väl att den blir uppdaterad, eller?

Igår kom brorsan och hans tjej, Martina hit. De mellanlandade här för att sedan fortsätta till vår far som numera är bosatt i Trollhättan. Pappa kom också hit, för att hämta C-J och Martina. Senare trillade Jonatan och hans "bästis" Mia in för att skåda det lilla underverket, Siri. Med dem kom ockå Jonatans mamma, Maria med lilla Nea och en kompis till henne. Hugo va i sitt esse och Siri gick från famn till famn. Jag avslöjade också ett planerat stöldförsök av Siri =0) Mia förökte så osynligt som det bara gick att stoppa Siri under tröjan, men icke.

Pär och jag lyckades senare övertala besökande delen av Carmling/Andersson att stanna över natt, vilket de under natten ångrade djupt då Siri i sammanlagt 3,5 timma har underhållit oss med sin ljuva, falska falsett. Men kvällen var trevlig. Lite hemlagade pajer av diversse sorter, dock med ost till Pärssons stora förtret, lite vin och en GT. Vi avslutade kvällen med den underbara Morgan Pålsson på Pärs nyinköpta projektor.

Jonatans lillasyster Nea myser med lilla Siri


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0