En glass... varför inte i Vadstena?!

Ja, de blev varken djuräffaren eller något annat gjort idag. När Husse kom hem och väckte de tre sjusovarna blev det lite middag på balkongen och sen åkte vi till Vadsten för att ta en glass. Kanske lite långt att åka tio mil enkel resa för en glass, men de är äventyret som räknas. Jag tog med kameran för att det är ju rätt fint i Vadstena såhär års...

Pärsson fick den äran att fota lite i bilen på vägen upp då solennedgången över Vättern och Visingsö var sååå fin. Men Pär fotade bilarna vi körde om istället, anledningen var att försöka fånga förarna på bild, för dem kommer vi ju aldrig att se igen, solnedgången kan vi ju se varje kväll... Han är ju en pärla, en sort för sig. Sen glömdes kameran i bilen och det blev inga bilder värda att publicera, inte äns på bloggen =0) Sorry, älskling!

Väl hos mamma, fick vi vår examenspresent. Fyra turkos-guld-bruna kaffekoppar, för att matcha vår nya soffa. De var jättefina. C-J och Martina var också på plats så vi gick hela hiet och köpte glass. Glass är gott, de tycker Hugo me så jag delade min med honom. Vi promenerade längs me Vättern hem och Hugo tog ett litet kvällsdopp.
Innan vi gav oss av hemåt passade Siri på att kissa på mammas äkta, gröna matta. Väluppfostrat till tusen!

Det blev en liten snabbvisit, men det var trevligt.
Husse sover redan och hundarna är dödströtta, en annan är ju pigg som en mört men de är bara att krypa till kojs, då vi fortfarande inte har någon TV. Hur det kommer sig?! Ja, de är en lång historia, som vi tar en annan gång. Men jag kan avslöja att Pärsson har huvudrollen.

Världens finaste kille och han är min.
Världens finaste kille och roligaste. Love you!!

Finfin solnedgång över Vättern  Mer solnedgång  Sveriges finaste motorvägssträcka

Kommentarer
Postat av: Erik K

Stackars Pärsson, bara hugg å slag. Säg till kärringen att fixa tv:n ;) puss på er!

2008-08-01 @ 13:18:29
URL: http://www.kaveren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0