Lilla bermudatraiangeln...

... är belägen på Ljungarum, i Pärssons mormors trädgård. Japp, de är så sant som de var sagt.

Pär jag och vovvarna var och hälsade på mormor Ebon i eftermiddags. Vädret skärpte till sig så det blev till att kratta upp gamla äpplen, småprata på verandan och kasta boll med Hugo och Siri.
Det var då det hände, Pär skulle kasta tennisbollen äver den stora enen som står i trädgården. Bollens bana stördes helt plötsligt av en väldig kastvind och slungades in bland enens ogästvänliga grenar. Pär inledde detektivarbetet men ropade snart på hjälp, Matte kom rusandes.
Hugo stod på bakbenen och ylade av förtvivlan, hans bästa leksak var försvunnen. Båda jag och Pär synade enen noga men där fanns ingen boll, vi sniffade efter den men inget tydligt spår uppenbarade sig. Pär var övertygad om att lilla Bermudatriangeln innefattar enen i mormor Ebons trädgård, jag är beredd att hålla med... för om inte ens åtta par ögon, varav fyra är på topp eller två supernosar kan hitta en knallgul tennisboll i en grön en, ja, då är den nog borta.

Efter mormorsbesöket åkte vi vidare på våra nattliga äventyr. Det blev en liten roadtripp till Värnamo och ett besök på Burger King. Det är så otroligt mysigt och fyllt med hopp att åka bil på kvällen och lyssna på bra musik.

Nu är det dags att nanna kudden, imorgon kommer den tredje och sista delen av Sagan om ringen, för det var väl en triologi?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0